Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Χάλκινο μετάλλιο για την Ακαδημία Καρπενησίου

Ύστερα από σχεδόν μια εβδομάδα συνεχόμενων αγώνων οι ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Ευρυτανίας και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και στο δεύτερο τουρνουά, που διεξήχθη στην πόλη μας, το Karpenisi Cup.
Αγωνίστηκαν την Τρίτη 26/6 το πρωί στους τελευταίους τους αγώνες. Ο απολογισμός ήταν μια νίκη και τρεις ήττες.
Οι δυο ομάδες της ΕΠΣ Ευρυτανίας γνώρισαν βαριές ήττες(Με 5-1) και τερμάτισαν στην 4η θέση των κατηγοριών τους (U15, U18). Αρκετά καλές εντυπώσεις άφησαν οι δυο ομάδες της Ακαδημίας στην κατηγορία U11. Οι «μεγάλοι» κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ οι «μικροί» αναδείχτηκαν τέταρτοι σε σύνολο έξι ομάδων.

Βαριά ήττα οι παίδες
Δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο σε αυτό το τουρνουά οι παίδες της ΕΠΣ Ευρυτανίας του Γιώργου Χρυσαφόπουλου, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην κατηγορία U15. Ηττήθηκαν στις 9 το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο με 5-1 από την ανώτερη ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Μόνιμος σκόρερ ο «Χρυ»


Για τους Ευρυτάνες είχε μειώσει σε 1-3 ο Κώστας Χρυσαφόπουλος της Κρέντης.
Τερμάτισαν στην 4η θέση με 4 βαθμούς (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 2 ήττες), χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο από τις Ελπίδες Καρδίτσας στην διαφορά τερμάτων. Η κούραση μετά την υπερπροσπάθεια και την μεγάλη επιτυχία στο Karpenisi Summer Soccer Cup ήταν εμφανής.

Τελευταίοι οι νέοι
Στον μικρό τελικό της κατηγορίας U18 (10:30, βοηθητικό γήπεδο) αγωνίστηκε η ομάδα νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 από την Χρυσούπολη, με την οποία είχε αναδειχτεί ισόπαλη 1-1 στην φάση των ομίλων. Έτσι οι «πράσινοι» τερμάτισαν τέταρτοι και τελευταίοι στην κατηγορία τους.

Σκόρερ ο Φούκας-Αποβολή Μπίκα

 












Για το συγκρότημα του Δημήτρη Αθανασόπουλου ισοφάρισε προσωρινά στις αρχές της επανάληψης ο Νίκος Φούκας της Μυρίκης, ενώ λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο Αλέξανδρος Μπίκας με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο. Στα αξιοσημείωτα η χρησιμοποίηση του μέσου Κόγια κάτω από τα δοκάρια λόγω έλλειψης πορτιέρο
Αγωνίστηκαν οι: Λεωνίδας Κόγιας, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Μιχάλης Ράπτης, Πάνος Μάρκης(Άγραφα), Ταξιάρχης Γούλας(Φραγκίστα), Νίκος Φούκας(Μυρίκη) Χάρης Κουτσουπιάς, Σπύρος Ξαγάρας(ΑΠΟΚ Βελούχι), Δημήτρης Κοτρώνης, Αλέξανδρος Μπίκας(Ποταμιά), Αντώνης Ζαχαρόπουλος, Γιάννης Δαράβαλης(Αίολος), Αργύρης Τσάκνης(Κρέντη) και Πάνος Αντωνίου(Ακαδημία). Απουσίαζαν ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος του ΑΠΟΚ και ο Άγγελος Παχής της Μυρίκης.

Τρίτη παρά την ήττα
Με αρνητικό αποτέλεσμα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τις η Ακαδημία Καρπενησίου (Γεννηθέντες το 2001) στην κατηγορία U11. Ηττήθηκε στις 11:15 με 0-2 από την Ακαδημία Batista παρά την υπεροχή της. Οι Καρπενησιώτες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, έχοντας 9 βαθμούς (3 νίκες και 2 ήττες). Δεύτερη αναδείχτηκε η Ακαδημία Batista 2, που πέρασε την Ακαδημία για έναν βαθμό.

Νίκη για τους μικρούς
Την τέταρτη θέση στην ίδια κατηγορία κατέλαβε η δεύτερη ομάδα της Ακαδημίας (Γεννηθέντες το 2002), που είχε στο τουρνουά την ονομασία «Καρπενήσι 2002». Έφτασε τους 5 βαθμούς, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στις 09:15 το πρωί με 1-0 επί των Γυπαετών Αχαρνών χάρης σε τέρμα του Πέτρου Καββαδία. Και τις δυο ομάδες κατέβασε ο Χρήστος Καλαμπάκας εξ αιτίας της απουσίας του Δημήτρη Αντωνίου λόγω έκτατης οικογενειακής υπόθεσης.



















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος