Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Σήκωσαν ψηλά το κύπελλο οι παίδες της ΕΠΣΕ!

Το τρόπαιο του Karpenisi Summer Soccer Cup παρέλαβαν οι ποδοσφαιριστές της μικτής παίδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου στις 6.15 περίπου το απόγευμα, ύστερα από την ολοκλήρωση του αγώνα ΕΠΣ Ευρυτανίας-Ελπίδες Καρδίτσας (1-1), που διεξήχθη στα πλαίσια του Karpenisi Cup.
Οι τροπαιούχοι παρέλαβαν τα μετάλλια τους, τα αναμνηστικά τους διπλώματα και ο αρχηγός και MVP της διοργάνωσης Πάνος Αντωνίου σήκωσε ψηλά το κύπελλο. Οι παίδες κατέκτησαν αήττητοι το προηγούμενο τουρνουά, ενώ παρά την κόπωση και την υπερπροσπάθεια καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες και στο Karpenisi Cup.
Ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαρούν όλοι μαζί το επίτευγμα τους, καθώς στην Κυριακάτικη απονομή στο Montana μόλις τρεις ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών εξ αιτίας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών για το δεύτερο τουρνουά.

Πεταρούδης από την ΕΠΣ
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Πεταρούδης έκανε τις απονομές στους νεαρούς φέρελπις ποδοσφαιριστές. Δεν παραβρέθηκε κάποιο άλλο μέλος της ενώσεως στο γήπεδο.


«Στυλοβάτες» Χρυσαφόπουλος-Αθανασόπουλος  
Την μικτή παίδων καθοδηγεί ο προπονητής της Κρέντης Γιώργος Χρυσαφόπουλος, έχοντας δίπλα του τον παράγοντα των Αγράφων και της Ακαδημίας Δημήτρη Αθανασόπουλο, ο οποίος είναι ο συντονιστής των μικτών ομάδων και δεν απουσιάζει ποτέ από τις δραστηριότητες τους. Στην ομάδα αγωνίζονται οι δυο γιοί τους Κώστας και Βαγγέλης αντίστοιχα, που είναι εκ των κορυφαίων σε απόδοση.


Περιχαρής ο Δ. Αντωνίου
Παρών στο γήπεδο, όπως πάντα σε ρόλο…φωτογράφου αυτήν την φορά ο προπονητής της Ακαδημίας, της ΕΠΣΕ και των Αγράφων Δημήτρης Αντωνίου, που είδε τον γιό του Πάνο να ξεχωρίζει με την αγωνιστική του παρουσία στα δυο τουρνουά, όντας εξαιρετικός στον χώρο της άμυνας και όχι μόνο σε αυτόν. Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, που συμμετείχαν στην νικήτρια ομάδα έχουν ξεκινήσει από την Ακαδημία, έχοντας περάσει από τα χέρια των κ.κ. Αντωνίου και Καλαμπάκα.
Μην ξεχνάμε ότι ο μεγάλος γιός του κ. Αντωνίου, Γιάννης (3 χρόνια μεγαλύτερος από τον Πάνο) είναι πρωταθλητής της χιονοδρομίας.














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος