Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Έχασε το «τρένο» της ανόδου η τρίτη Αράχωβα

Άνευ βαθμολογικής σημασίας είναι ο τελευταίος αγώνας των play off για τον Παρνασσό Αράχωβας.  Ταξιδεύει στο Καρπενήσι για να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ευρυτανίας Αίολο. Έχει κίνητρο μόνο το γόητρο, καθώς πρόκειται για το ντέρμπι…της παρηγοριάς. Τόσο οι Βοιωτοί, τόσο και οι Ευρυτάνες δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και έτσι θα συνεχίσουν την νέα περίοδο στα τοπικά πρωταθλήματα. Οι πρωταθλητές Βοιωτίας βρίσκονται στην 3η θέση με 5 βαθμούς και θα τερματίσουν σε αυτή.
Ο Παρνασσός προσπάθησε να παραμείνει στο κυνήγι του προβιβασμού απέναντι στον Δομοκό, ωστόσο το γκολ του Αναστασίου στο 89΄ του «γκρέμισε» τα όνειρα. Παρουσιάστηκε αρκετά αδύναμος εκτός έδρας, όπου έχει γνωρίσει δυο ήττες, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα. Αντίθετα εντός Βοιωτίας παρέμεινε αήττητος, αλλά οι δυο ισοπαλίες αποδείχτηκαν καθοριστικές. Καθοριστικό θεωρούν οι ιθύνοντες της ομάδας το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στον Δομοκο, μιλώντας για μια «σφαγιαστική» διαιτησία.
Το συγκρότημα του Νίκου Γεωργακόπουλου δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στο πλαστικό Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, καθώς αγωνίζεται και αυτό σε αντίστοιχο γήπεδο.

Τα αποτελέσματα του στα play off

 
Παρνασσός Αράχωβας-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1-1 (Καλλέργης)
Αχιλλέας Δομοκού-Παρνασσός Αράχωβας 3-0
Παρνασσός Αράχωβας-Αίολος 4-0 (Καλλέργης, Μίχας, Καράι, Κοντογόνης)
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Παρνασσός Αράχωβας 2-0
Παρνασσός Αράχωβας-Αχιλλέας Δομοκού 1-1 (Καλλέργης)

Οι συμμετοχές 


Καλύβας
5
Δημητράς
5
Μανώλης
5
Γκαλαμέλος
5
Καράι
5
Κοντογόνης
5
Ξεπλάτης
5
Καλλέργης
5
Μίχας
5
Ντέμος
4
Κατσικογιάννης
4
Γκικόπουλος
4
Λινάρδος
3
Πέρβελης
3
Πουλούκι
3
Παπαχαραλάμπους
2
Μανιώτης
1

Οι σκόρερ

 
Καλλέργης
3
Μίχας
1
Καράι
1
Κοντογόνης
1

Ο αγώνας του Α΄ Γύρου: Παρνασσός Αράχωβας-Αίολος 4-0
Πάλεψε για αρκετό διάστημα ο Αίολος, αλλά δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί σε καμία περίπτωση τον Παρνασσό, ο οποίος πέτυχε την πρώτη του νίκη στον όμιλο, επικρατώντας με 4-0 (Δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο). Τα δυο τελευταία τέρματα σημειώθηκαν στο φινάλε του αγώνα.


5η αγωνιστική play off ανόδου (7ος Όμιλος) 27-5-2012 Δημοτικό Στάδιο Αράχωβας
Σκόρερ: 19΄ Καλλέργης, 44΄ Μίχας, 87΄ Καράι, 91΄ Κοντογόνης
Δοκάρια: 38΄ Καράι, 44΄ Γκαλαμέλος, 79΄ Μίχας-26΄ Νικολάου
Διαιτητής: Συμεών Κοσικίδης(ΣΔΠ Αθηνών)

Συνθέσεις Ομάδων

Παρνασσός Αράχωβας (Νίκος Γεωργακόπουλος) : Δημητράς, Πέρβελης, Μανώλης(82΄ λ.τρ. Μανιώτης), Ντέμος, Γκαλαμέλος, Καλύβας, Κοντογόνης, Καράϊ, Λινάρδος(64΄ λ.τρ. Κατσικογιάννης), Καλλέργης(77΄ λ.τρ. Ξεπλάτης), Μίχας

Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος) : Στερόπουλος, Ράικος Γ., Νικολάου(84΄ Σιαλμάς), Σιταράς, Τσουκαλάς, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούκας(75΄ Καρατσίκης), Ράικος Ν., Νούλας Μ., Κορέντζελος, Τσιλίκας(64΄ Δαράβαλης)