Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Σπουδαία διάκριση για το μέλλον του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου η πρόκριση στον τελικό των παίδων της ΕΠΣ

Συνέχισε τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις η ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας στην κατηγορία παίδων. Επικράτησε των Βριλησσίων με σκορ 1-0 το Σάββατο το πρωί  και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής όπου θα αντιμετωπίσει τον επίσης αήττητο Άταλλο Νέας Φιλαδελφείας. Οι Ευρυτάνες συνεχίζουν αήττητοι στο τουρνουά και θα επιδιώξουν να κατακτήσουν την πρωτιά και να σηκώσουν την κούπα.
Παράλληλα έδειξαν ότι το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον και ότι υπάρχουν αρκετά παιδιά που ακολουθούν.
Ας μην ξεχνάμε ότι αρκετοί πήραν ευκαιρίες στις ομάδες, που αγωνίζονται και σε μια ηλικία 15 με 16 ετών είχαν μια γεμάτη σαιζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ Ευρυτανίας. Φαίνεται ότι το νέο μέτρο με την χρησιμοποίηση ενωσιακών ποδοσφαιριστών αρχίζει και αποδίδει καρπούς.
Στην κατηγορία Junior η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (1) τερμάτισε στην 5η θέση της γενικής κατάταξης έπειτα από δυο νικηφόρα αποτέλεσμα. Αντίθετα η Ακαδημία (2) με παιδιά μικρότερης ηλικίας τερμάτισε στην 8η θέση.

Ασταμάτητοι οι παίδες
Οι  παίδες της ΕΠΣ Ευρυτανίας αγωνίστηκαν το Σάββατο 23/6 στις 9.00 το πρωί στον ημιτελικό της διοργάνωσης απέναντι στον Κένταυρο Βριλησίων. Οι Ευρυτάνες κέρδισαν με 1-0 χάρις σε τέρμα του Αντωνίου. Το γκολ σημειώθηκε στο 15ο λεπτό της επανάληψης έπειτα από σέντρα του Χρυσαφόπουλου από αριστερά και κεφαλιά του Αντωνίου. Η ομάδα της Αθήνας είχε διπλό δοκάρι στο φινάλε, με την τύχη να «χαμογελά» στους Ευρυτάνες. Την Κυριακή στις 10.00 θα αγωνιστούν στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου στο τελικό της κατηγορίας και θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο και την πρωτιά απέναντι στον Άταλλο Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει αρκετή δουλειά στις προπονήσεις και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους Γιώργο Χρυσαφόπουλο. Πέραν από την συνεχή παρουσία του παράγοντα των Αγράφων Δημήτρη Αθανασόπουλου, κανένα μέλος της ΕΠΣ Ευρυτανίας δεν ήταν κοντά στην προσπάθεια, που γίνεται από τους Ευρυτάνες ποδοσφαιριστές.

Πρώτος σκόρερ ο Αντωνίου


Αν και κεντρικός αμυντικός ο Πάνος Αντωνίου είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο τουρνουά με 3 τέρματα. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής πέτυχε το γκολ της πρόκρισης στον τελικό και έχει σκοράρει σε 3 από τα 4 παιχνίδια της διοργάνωσης. Είναι ο γιός του προπονητή Δημήτρη Αντωνίου.

Νίκες με ίδιο σκορ
Στις 13.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 23/6 αγωνίστηκαν οι δυο ομάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 για τις θέσεις 5-8. Η Ακαδημία 1 (Γεννηθέντες 2001) επικράτησε με 2-0 χάρις σε δυο γκολ του Γιώργου Σερπάνου. Το απόγευμα για τις θέσεις 5-6 η Ακαδημία 1 επικράτησε της Albesteleste με 2-0 με δυο γκολ του Γρηγόρη Τάσιου στο α΄ μέρος και τερμάτισε στην 5η θέση. Πιο μετά η Ακαδημία 2 (Γεννηθέντες 2002) ηττήθηκε με 2-0 από την Κόρινθο και τερμάτισε στην 8η και τελευταία θέση. Η ομάδα της Ακαδημίας 2 ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ.

 Ήττες για τα προτζούνιορ
Δυο ήττες γνώρισαν οι ομάδες προτζούνιορ της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Η Ακαδημία(2) ηττήθηκε με 3-2 στις λεπτομέρειες από την Κόρινθο, ενώ η Ακαδημία(1) γνώρισε βαριά ήττα με 10-3 από τους Πελοπονήσιους. Οι δυο ομάδες της Ακαδημίας αναμετρώνται την Κυριακή στις 9 το πρωί για το τελευταίο παιχνίδι. Η Ακαδημία(2), που θα τερματίσει 2η είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα με 5-0.



















Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος