Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Κλείνει ο κύκλος των μπαράζ ανόδου για τον Αίολο

Μετά από περίπου 15-20 ημέρες ολοκληρώνεται το ταξίδι συλλογής εμπειριών του πρωταθλητή Ευρυτανίας Αίολου στα Play Off ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκληρώνουν την Τετάρτη 6/6 τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, υποδεχόμενοι τον πρωταθλητή Βοιωτίας Παρνασσό Αράχωβας.
Η αναμέτρηση είναι αδιάφορη βαθμολογικά και για τις δυο ομάδες, οι οποίες έχουν τερματίσει σε 3η και 4η θέση. Ο Αίολος θα έχει την τελευταία ευκαιρία του να αποσπάσει τους πρώτους του βαθμούς στο μίνι-πρωτάθλημα.
Οι παίκτες του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου πήραν αρκετές σημαντικές εμπειρίες και δεν κατάφεραν να κάνουν την αγωνιστική υπέρβαση. Φάνηκε η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει του τοπικού Ευρυτανίας με τα αντίστοιχα γειτονικά πρωταθλήματα. Οι Ευρυτάνες ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν την νέα σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα, έχοντας δώσει 6 αναμετρήσεις επιπέδου και δυσκολίας Δ΄ Εθνικής.
Ο Αίολος έχει τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου και δεν έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής κάποιον βαθμό. Η Αράχωβα τερμάτισε και μαθηματικά στην 3η θέση και έχει 5 βαθμούς και την νέα χρονιά θα αγωνίζεται και αυτή στο τοπικό.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6/6 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και είναι στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των Play Off ανόδου στο περιφερειακό πρωτάθλημα του 7ου ομίλου. Θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και θα την διευθύνει ο Δημήτρης Κουφογιάννης από την Φωκίδα.

Χωρίς προπόνηση
Οι παίκτες του Αίολου δεν έκαναν καμία προπόνηση τις προηγούμενες δυο ημέρες και θα αγωνιστούν κατευθείαν στο τελευταίο ματς της χρονιάς την Τετάρτη 6/6.

Εξτρά απώλειες


Περάν των τεσσάρων απουσιών (Τζόνι, Τζέϊμς, Χρυσικός, Αζακάς) προστίθενται και 3 επιπλέον πολύ σημαντικές απώλειες. Δεν θα αγωνιστούν οι δυο φοιτητές της ομάδας, ο επιθετικός Μιχάλης Νούλας και ο επίσης μεσοεπιθετικός Χρήστος Κατσαρής. Θα απουσιάσει ο στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής, ο σκληροτράχηλος στόπερ Βασίλης Τσουκαλάς.

Κρίνεται μόνο η πρωτιά
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου αγωνίζονται οι δυο ομάδες, που έχουν καταλάβει τις δυο προνομιούχες θέσεις, που οδηγούν στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου υποδέχεται τον Αχιλλέα Δομοκού. Το ματς έχει μόνο χαρακτήρα γοήτρου και θα κριθεί η πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος των μπαράζ ανόδου.


Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες
 
7ος Όμιλος play off ανόδου (6-6-2012 17:00)

Αίολος Προφήτη Ηλία-Παρνασσός Αράχωβας Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Δημήτρης Κουφογιάννης(ΣΔΠ Φωκίδας)
1ος Βοηθός: Νικόλαος Καρανικόλας(ΣΔΠ Φωκίδας)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Μπούνος(ΣΔΠ Φωκίδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιλτιάδης Θεοχάρης(ΣΔΠ Τρικάλων)

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Αχιλλέας Δομοκού Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου Χαλκίδας
Διαιτητής: Παναγιώτης Γαβρίλης(ΣΔΠ Αθηνών)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Απόκοτος(ΣΔΠ Αθηνών)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Χαλιάσος(ΣΔΠ Αθηνών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Κωστάκος(ΣΔΠ Πειραιά)