Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Αποβλήθηκαν οι Γυμναστές-Στα προημιτελικά οι Bulls

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο 2o τουρνουά μπάσκετ μετά την αποκάλυψη του “Evrytania Sport” για τους δυο «πλαστούς» μπασκτεμπολίστες των Γυμναστών. Η ομάδα των Γυμναστών αποβλήθηκε από το τουρνουά και την θέση της στην 8αδα παίρνουν οι Krenti Bulls, που θα αγωνιστούν με τον Αστέρα.
Η οργανωτική επιτροπή συνεδρίασε την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι μαζί με τις ομάδες σε αίθουσα του νέου Δημαρχείου Καρπενησίου στον Ξηριά. Μετά από 2ωρη συζήτησε πάρθηκε η απόφαση για την αποβολή των Γυμναστών από το τουρνουά και την επανάληψη του προημιτελικού το Σάββατο 16/6 ανάμεσα στον Αστέρα και τους Krenti Bulls.

Οι παρουσίες στην συγκέντρωση
Στην αίθουσα παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Κλεομένης Λάππας, από την οργανωτική επιτροπή ο Βαγγέλης Βλάχος. Τους Γυμναστές εκπροσώπησαν οι Γιάννης(Κ) Φλωράκης και Γιάννης(Ε) Φλωράκης, τον Αστέρα ο Γιάννης Ηλιάδης, τον Πρωτέα ο Γιάννης Χαντζόπουλος, την Παρέα ο Παναγιώτης Κολλημένος, τους Krenti Bulls ο Νίκος Βούρτσας, τον Άτλαντα ο Δημήτρης Σταλίκας μαζί με τον Παναγιώτη Γρανίτσα και το Cinema ο Δημήτρης Λερογιάννης. Απουσίαζαν οι εξής ομάδες : Γρανίτσα, Μακρακώμη, Σ.Φ.Κ. Α.Ο, Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ Καρπενησίου, Sporting B.C. και Π.Α.Κ.

«Δεν γνωρίζαμε»
Η άποψη των Γυμναστών για το θέμα ήταν ότι δεν γνώριζαν πως οι δυο μπασκετμπολίστες τους (Μπόσμος και Ζωγόπουλος) ήταν «πλαστοί». Παραδέχτηκαν το λάθος του και τόνισαν ότι προτίθενται να αποχωρήσουν μόνοι τους από την διοργάνωση.


Αποβολή των Γυμναστών
Με ομόφωνη απόφαση όλων των ομάδων που παραβρέθηκαν αποφασίστηκε η αποβολή από το τουρνουά της ομάδας των Γυμναστών. Έτσι οι Γυμναστές χάνουν όλα τα παιχνίδια με σκορ 20-0 και τερματίζουν στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου.

Πρόκριση Κρέντης
Οι Krenti Bulls μετά από αυτές τις εξελίξεις προκρίθηκαν στους «8», αφού είχαν τερματίσει στην 5η θέση και μετά την αποβολή των Γυμναστών ανέβηκαν στην 4η θέση, που τους δίνει την πρόκριση.

Το Σάββατο στις 6 η επανάληψη του προημιτελικού
Ο προημιτελικός θα διεξαχθεί εκ νέου. Και αυτή την φορά θα αγωνιστεί ο Αστέρας, αλλά με αντίπαλο τους Krenti Bulls. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 16/6 στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

 Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση :
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
                                                                         
Καρπενήσι, 15 Ιουνίου 2012

Κατόπιν της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο με τους εκπροσώπους των ομάδων που μετέχουν στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου, ανακοινώνεται ότι η ομάδα των «Γυμναστών» αποβάλλεται από τη διόργανωση λόγω της μη τήρησης των συμφωνημένων όρων συμμετοχής.
Την τέταρτη θέση του Β’ ομίλου καταλαμβάνει η ομάδα των «Krenti Bulls»,  που θα διασταυρωθεί στα προημιτελικά με την πρώτη ομάδα του Α’ ομίλου («Aστέρας BC»). Προκειμένου να μη διαταραχθεί το πρόγραμμα των ημιτελικών και τελικών αγώνων (18 και 20/6 αντίστοιχα), η αναμέτρηση «Αστερας B.C. – Krenti Bulls» θα διεξαχθεί εμβόλιμα αυριο Σάββατο 16/6 στις 18.00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μπάσκετ.





Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος