Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Δύο νίκες και δυο ήττες για τις Ευρυτανικές ομάδες του Karpenisi Summer Soccer Cup

Ευρυτανικό ενδιαφέρον υπάρχει στο τουρνουά Karpenisi Summer Soccer Cup, που διεξάγεται από την Πέμπτη 21/6 στο Καρπενήσι. Μετέχουν συνολικά 4 ομάδες που έχουν σχέση με το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο .
Πρόκειται για την ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας, που μετέχει στο παιδικό πρωτάθλημα του τουρνουά με παιδιά γεννημένα τις ηλικίες 97-98 και φυσικά οι τρεις ομάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Η Ακαδημία μετέχει με δυο ομάδες στην κατηγορία Junior και με μια ομάδα στην κατηγορία Προτζούνιορ.

Νίκη για τους παίδες
Θετικό ήταν το ξεκίνημα για τους παίδες της ΕΠΣ Ευρυτανίας (Παιδιά γεννηθέντες τα έτη 1997-1998), οι οποίοι νίκησαν στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου στις 6 το απόγευμα τις Ελπίδες Αγρινίου με 2-1. Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά στο πρώτο μέρος ο Πάνος Αντωνίου έπειτα από φάουλ του Άρη Σιταρά. Η ΕΠΣΕ προηγήθηκε μάλιστα και  2-0 χάρις σε απευθείας κόρνερ του Άρη Σιταρά που κόντραρε και σε αμυντικό. Οι Ελπίδες Αγρινίου μείωσαν στην επανάληψη στο τελικό 2-1. Στον πάγκο της ΕΠΣ Ευρυτανίας κάθισε ο προπονητής της Κρέντης Γιώργος Χρυσαφόπουλος, που καθοδήγησε την ομάδα, έχοντας μαζί του τον παράγοντα των Αγράφων Δημήτρη Αθανασόπουλο. Αμφότεροι είδαν τους γιούς τους να αγωνίζονται στην μικτή. Ο Ενωσιακός προπονητής Δημήτρης Αντωνίου την ίδια ώρα καθοδηγούσε στο αθλητικό κέντρο τις ομάδες της Ακαδημίας, μαζί με τον Χρήστο Καλαμπάκα.

Συνθέσεις ομάδων

ΕΠΣ Ευρυτανίας : Γιογιός, Κατσαρός, Αντωνίου, Γυφτομήτρος, Μπουμπουρής, Σιταράς, Λιάγκας, Γιαννόπουλος, Χρυσαφόπουλος Κ., Αθανασόπουλος, Μπούτσι
Αγωνίστηκαν και οι : Κουτσοθόδωρος, Ράπτης, Γενιτσαρόπουλος, Χρυσαφόπουλος Χ., Χινόπωρος, Δημητρόπουλος

Ελπίδες Αγρινίου : Καρράς, Τασιούλης, Παπαγεωργίου, Τσιούνης, Δερβίσης, Καραπάνος, Καββαδίας, Αγγελοκώστοπουλος, Μακρυγιάννης, Ασπρογιάννης, Παπαθανασίου Μ.
Έπαιξαν και οι : Ταταράνης, Μπέσσης, Παπαθανασίου Α., Φυτόπουλος



Ήττα με ίδιο σκορ
Και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (1) και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (2) ηττήθηκαν στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά στην κατηγορία Junior. Η Ακαδημία 2 αποτελείται από παιδιά γεννημένα το 2002 και έχασε με 2-0 από το Μεσολόγγι, ενώ η Ακαδημία 1 ηττήθηκε με 2-0 από την ομάδα του Αθλόπολις. Η ομάδα της Ευρυτανίας έχει παιδιά γεννημένα το 2001. Αμφότερες οι δυο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία και ήταν ανταγωνιστικές. Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή με την Ακαδημία 1 του Ευρυτάνα ταλαντούχου άσου του Ολυμπιακού Αχιλλέα Καβαλάρη. Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (1) καθοδήγησε ο Δημήτρης Αντωνίου και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (1) κοούτσαρε ο Χρήστος Καλαμπάκας.

Νίκη για τα Προτζούνιορ
Στην διοργάνωση πραγματοποιείται και η κατηγορία προτζούνιορ με παιδιά γεννημένα από το 2003 και ύστερα. Στην κατηγορία αυτή συμμετέχουν 2 ομάδες μεταξύ των οποίων και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Μάλιστα η Ακαδημία ξεκίνησε εντυπωσιακά, με νίκη με σκορ 4-1 απέναντι στην Κόρινθο. Υπεύθυνος της ομάδας της Ακαδημίας είναι ο Ηλίας Τσιγαρίδας.

Παρουσία Πεταρούδη
Αγώνες της Ακαδημίας παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Πεταρούδης, ο γενικός γραμματέας της Κρέντης π. Ευάγγελος Φεγγούλης και πρώην προπονητής της Φραγκίστας Δημήτρης Καβαλάρης.



Και Ευρυτάνες διαιτητές
Για τις ανάγκες των αγώνων χρησιμοποιούνται και διαιτητές από τον σύνδεσμο Ευρυτανίας. Αγώνες διεύθυναν ο Βασίλης Λάμπρου, ο Ηλίας Γαλάνης και ο Γιώργος Στοφόρος. 


Τα ρόστερ των Ευρυτανικών Ομάδων
ΕΠΣ Ευρυτανίας (Γιώργος Χρυσαφόπουλος) Παίδες
Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Φοίβος Αντωνίου, Πάνος Αντωνίου, Παναγιώτης Γενιτσαρόπουλος, Κώστας Γιαννόπουλος, Γιώργος Γιόγιος, Άρης Γυφτομήτρος, Πάνος Δημητρόπουλος, Θοδωρής Κατσαρός, Δημήτρης Κατσίκης, Πάνος Λιάγκας, Παναγιώτης Μπλέντζος, Γιώργος Μπουμπουρής, Φλωριάν Μπούτσι, Άρης Σιταράς, Βαγγέλης Φύκας, Λάμπρος Χινόπωρος, Κώστας Χρυσαφόπουλος, Τόμις Χρυσαφόπουλος

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (Δημήτρης Αντωνίου): Τζούνιορ (1)
Ναυσικά Γιαννοπούλου, Λάμπης Δάνας, Αχιλλέας Καβαλάρης, Αχιλλέας Καβαλάρης, Παναγιώτης Καραγιάννης, Γιώργος Καραθάνος, Πάρις Καραμπάς, Δημήτρης Κυλλής, Αποστόλης Νούλας, Ράντου Πάτρου, Γιώργος Σερπάνος, Γρηγόρης Τάσιος, Δημήτρης Τσάμης, Ανδρέας Φύκας, Παναγιώτης Χρυσικός

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (Χρήστος Καλαμπάκας): Τζούνιορ (2)
Οδυσσέας Γραμματίκας, Παντελής Ζαχαράκης, Πέτρος Καββαδίας, Ερμής Καραμπάς, Στέργιος Καραντάνας, Χριστόφορος Μακρυπίδης, Θωμάς Μπακατσιάς, Κώστας Μπίκας, Σεραφείμ Μπομποτσιάρης, Πάνος Μπουμπουρής, Στάθης Μπουμπουρής, Πάνος-Μάριος Πατρώνης, Βαγγέλης Πεταρούδας, Ραφαήλ Πεταρούδης, Αλέξανδρος Τόλης, Νίκος Τόλης, Θανάσηςς Τριανταφύλλου, Γιάννης Φεγγούλης

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (Ηλίας Τσιγαρίδας) Προτζούνιορ
Παύλος Ανδρέου, Γιώργος Γιαννιώτης, Κώστας Γιαννιώτης, Γιώργος Δροσίνης, Μανώλης Κάππας, Ανδρέας Καώνης, Στέφανος Μήτσιος, Παναγιώτης Μπίκας, Βασίλης Μπίκας, Δημήτρης Μπουλάκος, Κώστας Μπουμπουρής, Γιώργος Μπούργος, Κώστας Νικοπολίδης, Θανάσης Ντρίβας, Βασιλική Οικονόμου, Αντώνης Τομαράς, Νάσος Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Τσιγαρίδας, Γιάννης Τσούκας



















Φωτογραφίες : Παναγιώτης & Δημήτρης Κολλημένος