Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Οι απονομές του Karpenisi Cup

Το μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιουνίου λίγο μετά τις 1 πραγματοποιήθηκαν στο κεντρικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου οι απονομές του Karpenisi Cup, το οποίο διεξήχθη στην πόλη μας το διάστημα 23-26 Ιουνίου από την εταιρία Pentagon Sports & Travel. Η εκδήλωση ξεκίνησε ύστερα και από το «άδοξο» τέλος του τελικού της κατηγορίας U18. Πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία αρκετών γονέων και της μεγαλύτερης μερίδας των συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών.
Απονεμήθηκαν στις τρεις πρώτες ομάδες κύπελλα και μετάλλια, ενώ οι υπόλοιπες παρέλαβαν τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Οι ποδοσφαιριστές πανηγύρισαν τις επιτυχίες τους και οι υπόλοιποι την χαρά της συμμετοχής.

Παρέλαβε το τρόπαιο της Ακαδημία
Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002(1), που κατέκτησαν την τρίτη θέση στην κατηγορία U11 παρέλαβαν το τρόπαιο τους και τα μετάλλια τους από τον προπονητή τους Χρήστο Καλαμπάκα και τον εκπρόσωπο της διοργάνωσης Παύλο Δράκο. Το κύπελλο σήκωσε πρώτη η παίχτρια της ομάδας Ναυσικά Γιαννοπούλου.



Απουσία της ΕΠΣ Ευρυτανίας
Από τις δυο ομάδες της ΕΠΣ Ευρυτανίας δεν παραβρέθηκαν ούτε οι ποδοσφαιριστές, ούτε οι προπονητές  ούτε και οι παράγοντες της. Τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής παρέλαβε ο coach της Ακαδημίας Χρήστος Καλαμπάκας, ο οποίος μαζί με την σύζυγο του Ειρήνη βοηθούσε στην οργάνωση των απονομών.
Δεν παραβρέθηκε επίσης και  η γειτονική Α.Ε. Μακρακώμης/Σπερχειάδας, η οποία είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της και επέστρεψε στην βάση της.


Αγανάκτηση για τα γήπεδα


Την έντονη αγανάκτηση του για την κατάκτηση των γηπέδων του αθλητικού κέντρου εξέφρασε ο συντονιστής των απονομών και εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρείας Pentagon Sports & Travel Παύλος Δράκος. Όπως είπε χαρακτηριστικά ενώπιων όλων: «Τα γήπεδα με ενημέρωσαν ότι ήταν σε καλή κατάσταση μέχρι τον Απρίλιο. Μετά λόγω των βροχών έφτασαν σε αυτό το χάλι». Οι διοργανωτές απεύθυναν κάλεσμα προς τον Δήμου Καρπενησίου να παραβρεθεί στην απονομή, με τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΔΗΚ Παναγιώτη Γιαννιώτη να δίνει το παρών και τις απαραίτητες εξηγήσεις προς τους γονείς των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ήταν επίσης προβληματισμένοι για την κατάντια των γηπέδων.



Αποθέωση του «Πιου»


Οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Batista αποθέωσαν κατά την έλευση του και κατά την απονομή ποδοσφαιριστή της Χρυσούπολης στην κατηγορία U18 με το προσωνύμιο «Πιου», λόγω της ομοιότητας του με το πρόσωπο της πασίγνωστης διαφήμισης κινητής τηλεφωνίας.


Καπνογόνο για την Ακαδημία Batista
Κατά την διάρκεια της απονομής στην ακαδημία Batista (U11) θερμόαιμο άτομο της ομάδας άναψε καπνογόνο, κάνοντας πιο εντυπωσιακή την ατμόσφαιρα.



































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος