Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Οι απονομές του Karpenisi Summer Soccer Cup

Την Κυριακή το μεσημέρι στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο μπάσκετ του ξενοδοχείου Μοντάνα πραγματοποιήθηκε η τελική λήξης του τουρνουά Karpenisi Summer Soccer Cup. Η εκδήλωση έγινε παρουσία πλήθους κόσμου και με πληθώρα γονέων.
Έγιναν επίσης οι απονομές στις 4 πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας, η απονομή στον πρώτο σκόρερ της κάθε κατηγορίας, όπως και στον MVP σύμφωνα με την ψηφοφορία των προπονητών.
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο συνάδελφος Νίκος Χαραλαμπόπουλος και υπεύθυνος τύπου και επικοινωνιών των εταιριών (Sport Team, Agenda Sport Action), που διοργάνωσαν το τουρνουά.
Παρών ήταν από πλευράς Δήμου ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Κλεομένης Λάππας, ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Πεταρούδης. Και οι δυο έκαναν αρκετές απονομές, όπως και το μέλος των προπονητών Ευρυτανίας Δημήτρης Αντωνίου.
Μετάλλιο για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση απέσπασαν οι γιατροί του τουρνουά και οι διαιτητές. Ειδική βράβευση έγινε στις Ακαδημίες της Liverpool, οι οποίες έμειναν εκτός 4αδας. Πρόκειται για την Προοδευτική, την Αθλόπολις και τον Πανερυθραϊκό. Ειδική βράβευση πραγματοποιήθηκε και για τους 2 αθλητές της Ακαδημίας Τζιρίδη, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην κατηγορία Projunior μαζί με παίκτες της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Η υπόλοιπη ομάδα ταλαιπωρήθηκε από ίωση και δεν κατέστη δυνατό να μεταβεί στο Καρπενήσι για το τουρνουά.
Από την διοργανώτρια εταιρία τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου κ. Λάππας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δημήτρης Πεταρούδης καθώς και ο ΟΠΑΔΔΗΚ Καρπενησίου, ο οποίος δεν είχε εκπρόσωπο και την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Λάππας.

Η κούπα στην ΕΠΣ Ευρυτανίας
Η ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας στους παίδες κατέκτησε την πρωτιά και την κούπα. Ωστόσο μόλις 3 παίκτες βρέθηκαν στην απονομή, αφού οι υπόλοιποι μετά τον τελικό αγωνίζονταν στο επόμενο τουρνουά, που διεξάγεται στο Καρπενήσι το Karpenisi Cup. Την κούπα παρέλαβε ο γκολκίπερ Γιώργος Γιόγιος, ο Πάνος Αντωνίου και ο Κώστας Χρυσαφόπουλος. Μαζί τους στο βάθρο ανέβηκαν και οι παίκτες της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, οι οποίοι πανηγύρισαν και αυτοί την επιτυχία της ΕΠΣ.


MVP ο Αντωνίου


Ο κεντρικός αμυντικός της ΕΠΣ Ευρυτανίας Πάνος Αντωνίου ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στην κατηγορία παίδων από τους υπόλοιπους προπονητές. Κατέκτησε το βραβείο MVP και πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση για τον 14χρονο ποδοσφαιριστή.




Δυο κύπελλα η Ακαδημία
Οι ομάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 κατέλαβαν δυο κύπελλα στην κατηγορία ProJunior. Συμμετείχαν με δυο ομάδες στην συγκεκριμένη κατηγορία και τερμάτισαν στην 2η και 3η θέση. Στην μια ομάδα αγωνίστηκαν οι δυο αθλητές της Ακαδημίας Τζιρίδη. Οι υπόλοιποι αθλητές της Ακαδημίας Τζιρίδη αρρώστησαν την τελευταία στιγμή και δεν μετέβησαν στο Καρπενήσι.


Ο γιός του Νικοπολίδη


Με την ομάδα του Κένταυρου αγωνίστηκε ο γιός του Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννης. Ο ποδοσφαιριστής κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Παμπαίδων. Ενώ ρωτήθηκε και από τον κ. Χαραλαμπόπουλο…εάν θα γίνει καλός σαν τον πατέρα του. 



Ο Γιώργος Παθιακάκης


Στο Καρπενήσι βρέθηκε και ο Γιώργος Παθιακάκης, ο οποίος είναι γιος του αειμνήστου προπονητή Γιάννη Παθιακάκη και υπεύθυνος της Ακαδημίας Παθιακάκη.






















































  Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος