Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ανανέωσε ο Τριανταφυλλόπουλος στον Αίολο – Μπαίνουν 2 άτομα στο Δ.Σ. της ομάδας

Σήμερα Πέμπτη 5/7 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση της ομάδας του Αίολου. Πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις από την διοίκηση, που αφορούν το μέλλον του σωματείου.
Στον πάγκο του Αίολου θα βρίσκεται και την νέα σεζόν ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης. Ο 39χρονος τεχνικός θα βρίσκεται για 3η συνεχή χρονιά στον πάγκο της ομάδας και έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την καινούργια χρονιά. Έχει ήδη θέσει τις απαιτήσεις της ομάδας για το έμψυχο δυναμικό.
Επίσης συζητήθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περασμένης χρονιάς, ο οποίος ήταν άκρως επιτυχημένος.
Συνεχίζει και την νέα χρονιά η ίδια διοίκηση και θα προστεθούν επιπλέον 2 μέλη με το συμβούλιο να γίνεται 7μελες. Τα ονόματα των δυο νέων μελών θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Τέλος η προετοιμασία των πρωταθλητών Ευρυτανίας θα ξεκινήσει στις 3 Αυγούστου, έναν μήνα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. 
  
To υπάρχον διοικητικό συμβούλιο:
Πρόεδρος: Χρυσικός Ταξιάρχης
Αντιπρόεδρος: Λερογιάννης Ιωάννης

Γενικός Γραμματέας: Λερογιάννης Σεραφείμ
Ταμίας: Κουτρουμάνος Ιωάννης
Μέλος: Γιαννιώτης Παναγιώτης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου:
Γενική συνέλευση του Αίολου πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 5 Ιουλίου, όπου συζητήθηκε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της περσινής χρονιάς, η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη.
Συνεχίζει και την καινούργια χρονιά το ήδη υπάρχουν Δ.Σ. από το οποίο αποφασίστηκε να γίνει 7μελες με την προσθήκη δυο ακόμη μελών, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Συνεχίζει ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, ως προπονητής της ομάδας, ο όποιος έχει κάνει ήδη τον σχεδιασμό της καινούργιας χρονιάς και τις απαιτήσεις σε έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η πρώτη συγκέντρωση και η προετοιμασία της ομάδα θα ξεκινήσει στις 3 Αυγούστου.

Από το Δ.Σ. του Αίολου Προφήτη Ηλία