Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Α.Λ.Α.Κ.-Α.Δ. Ευρυτανίας 3-2

Η Αγωνιστική Λέσχη Καρπενησίου σε φιλική αναμέτρηση επικράτησε με σκορ 3-2 της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας.
Το παιχνίδι, το οποίο ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα άρχισε στις 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Έγινε υπό την παρουσία περίπου 100 φιλάθλων.
Η ομάδα της ΑΛΑΚ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασε δίκαια στην φιλική επικράτηση. Ξεκίνησε πολύ δυνατά, κυριάρχησε και προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-0. Αν και δέχτηκε την ισοφάριση ο Κώστας Σταμούλης στα τελευταία λεπτά χάρισε την νίκη στην ομάδα του. Η Αγωνιστική Λέσχη είδε δυο φορές προσπάθειες της να σταματάνε στα αντίπαλα δοκάρια.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι. Αντεπιτέθηκε στην επανάληψη, όπου με δυο τέρματα του Βασίλη Ντότσικα ισοφάρισε σε 2-2. Τελικώς δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα και δέχτηκε τρίτο τέρμα στα τελευταία λεπτά.

Ελάχιστος κόσμος
Αν αναλογιστούμε ότι στο αντίστοιχο φιλικό πριν δυο χρόνια (Είχε γίνει στο αθλητικό κέντρο και είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 2-2) είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 500 άτομα…η παρουσία του κόσμου στο συγκεκριμένο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα μπορεί να θεωρηθεί ελάχιστη. Περίπου 100 άτομα βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο.


2 ευρώ το εισιτήριο
Το εισιτήριο ήταν 2 ευρώ ανά άτομο και το ποσό, που συγκεντρώθηκε δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, που θα διατεθεί. Πρόκειται για μια αρκετά αξιέπαινη προσπάθεια και οι προσπάθειες φιλανθρωπικού χαρακτήρα πρέπει να έχουν πάντα την κατάλληλη στήριξη.

Στους πάγκους Φέγγος-Λαθύρης

 












Προπονητής από πλευράς Αγωνιστικής Λέσχης Καρπενησίου ήταν ο Στάθης Φέγγος (Έχει καταγράψει αρκετές επιτυχίες οδηγώντας σε αγώνες), ενώ στο αντίπαλο «στρατόπεδο» την Αστυνομία καθοδήγησε ο τεχνικός της Αναγέννησης Παλαιοκατούνας Κώστας Λαθύρης.

Ανταλλαγή αναμνηστικών
Πριν την έναρξη του αγώνα οι δυο αρχηγοί των ομάδων Γιώργος Φύκας και Δημήτρης Νάσιος αντάλλαξαν αναμνηστικά. Ο αρχηγός της αστυνομίας Γιώργος Φύκας προσέφερε ένα λάβαρο, ενώ ο Δημήτρης Νάσιος σαν αρχηγός της ΑΛΑΚ προσέφερε μια ανθοδέσμη με λουλούδια.


Σχεδόν όλοι σε ομάδες
Από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σχεδόν όλοι αγωνίζονται στα Ευρυτανικά γήπεδα. Από όσους αγωνίστηκαν συμμετοχή σε ομάδα δεν είχαν φέτος οι : Κουτούμπας (Παλιός ποδοσφαιριστής του Απεραντιακού), Γαλανός (Είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε Άγιο Νικόλαο και Κεφαλόβρυσο), Ζαχαράκης, Τσιώνης και Κολόκας (Προπονητής της Ποταμιάς).

Παρών ο Αστυνομικός διευθυντής
Το φιλικό παρακολούθησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευρυτανίας Νικόλαος Στασινός. Την αναμέτρηση είδαν επίσης από πλευράς αστυνομίας ο Παναγιώτης Παπαρούπας και ο Νίκος Τσώνης.


Τα μέλη της ΑΛΑΚ
Αρκετά μέλη και φίλοι της ΑΛΑΚ παρακολούθησαν το παιχνίδι από την κερκίδα. Μεταξύ των άλλων βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ Δημήτρης Κεφαλάς, ο πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Καραγιάννης κ.α.

Προβάδισμα 2-0 για ΑΛΑΚ


Δυνατά ξεκίνησε η ομάδα της ΑΛΑΚ που προηγήθηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος κέρδισε πέναλτι (Ανατράπηκε από τον Σακαμπέτη) και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, ανοίγοντας το σκορ. Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος ο Κώστας Σταμούλης με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Αντεπίθεση και ισοφάριση με Ντότσικα


Ο Βασίλης Ντότσικας της Α.Δ. Ευρυτανίας κατάφερε με δυο τέρματα να φέρει το ματς στα ίσα. Αρχικά με απευθείας φάουλ που χτύπησε το κάθετο δοκάρι μείωσε σε 2-1. Στην συνέχεια μετά από μπαλιά του Μπισμπίκη και σουτ ξανά του Ντότσικα ισοφάρισε σε 2-2.

Το γκολ της νίκης ο Σταμούλης


Ο Κώστας Σταμούλης με όμορφο σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 3-2, χαρίζοντας την φιλική νίκη στην ΑΛΑΚ.

Δυο δοκάρια η ΑΛΑΚ

 












Οι νικητές της ΑΛΑΚ είχαν και δυο δοκάρια στο δεύτερο μέρος. Όταν το σκορ ήταν 2-1 σέντρα-σουτ του Πάνου Ράπτη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του συμπαίκτη του στην Μυρίκη Μεριγκούνη. Μετά την ισοφάριση της Α.Δ. Ευρυτανίας σουτ του Δημήτρη Νάσιου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της Αστυνομίας.

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Λ.Α.Κ. (Στάθης Φέγγος): Λυρούδιας, Ράπτης, Σταμούλης, Τσουκαλάς, Φραγκαλιός, Λέρης, Μπουμπουρής Α., Κουτούμπας, Νάσιος, Γιαννακόπουλος, Γενιτσαρόπουλος
Έπαιξαν και οι: Κόκκοτος, Ζαχαράκης, Ίβρος, Λιάγκας, Γαλανός, Αθανασόπουλος, Τσιώνης

Α.Δ. Ευρυτανίας (Κώστας Λαθύρης): Μεριγκούνης, Τσιαμάκης, Σαρρής, Κωνσταντόπουλος, Σακαμπέτης, Ζιάκας, Μπισμπίκης, Ντότσικας, Φύκας, Κολόκας, Ανδρεάκης
Αγωνίστηκε και ο Μπουμπουρής Κ.

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Ηλίας Γαλάνης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Στοφόρος(ΣΔΠ Ευρυτανίας)























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος