Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Σάκης Τσιώλης : «Έχουμε ελλείψεις, χρειαζόμαστε 3-4 παίκτες»


Δηλώσεις προς τα μέσα μαζική ενημέρωσης παραχώρησε μετά το πρώτο νικηφόρο φιλικό τεστ ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης.
Ο προπονητής του Αστέρα μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι και χαρακτήρισε το Καρπενήσι ότι είναι ίσως το καλύτερο αθλητικό κέντρο της Ελλάδας. Για την ομάδα του είπε ότι χρειάζεται ακόμη 3-4 παίκτες να προστεθούν στο ρόστερ και ότι ο Αστέρας θα είναι όσο μπορεί έτοιμος για την έναρξη του Ευρωπαϊκού του ταξιδιού στην παρθενική του συμμετοχή στις 19 Ιούλη.
Για τα προβλήματα τραυματισμών δεν το ανησυχεί κάτι, καθώς είναι επιπόλαιοι τραυματισμοί και θα ξεπεραστούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη :

Σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας και το χτίσιμο του νέου Αστέρα δήλωσε τα ακόλουθα : «Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, ξαναήρθαμε στο Καρπενήσι. Ίσως είναι το καλύτερο αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα. Οι συνθήκες είναι άψογες. Από εκεί και πέρα εμείς ξεκινήσαμε, πιο νωρίς από το συνηθισμένο, λόγω των υποχρεώσεων που έχουμε στο Europa League. Σίγουρα ακόμα έχουμε ελλείψεις στην ομάδα, χρειαζόμαστε 3-4 παίκτες για την βασική ομάδα μας. Παρόλα αυτά ο βασικός κορμός της ομάδας θα είναι όσο μπορεί έτοιμος στις 19 Ιουλίου, για να μπορέσουμε να συμμετέχουμε σε αυτή την διοργάνωση.»
Ο προπονητής του Αστέρα σχετικά με τα προβλήματα τραυματισμών δήλωσε τα εξής : «Από τραυματισμούς δεν έχουμε κάτι το ιδιαίτερο. Κάτι επιπόλαιους τραυματισμούς που έχουμε. Πιστεύω ότι θα τους ξεπεράσουμε και δεν θα έχουμε πρόβλημα.»