Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Τσουβάλια-Ουράνιε 3-6

Με «νταμπλ σκορ» 6-3 οι πιο έμπειροι Ουράνιε νίκησαν τα αξιόμαχα Τσουβάλια και κατέκτησαν την πρόκριση τους στα προημιτελικά.
Το ματς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/7 στις 10 και ήταν το τελευταίο της 4ης ημέρας του τουρνουά. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Kasmir Cup. Είχε αρκετά ενδιαφέρον, καθώς οι ηττημένοι αντιστάθηκαν αρκετά και θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη.
Οι Ουράνιε ανέβασαν στροφές, όταν χρειάστηκε και έκαναν το 2/2. Δεν έπιασαν την υψηλή απόδοση της πρεμιέρας, αλλά διαθέτουν την απαραίτητη ποιότητα, που τους δίνει τις νίκες. Οι «πορτοκαλί» στον αγώνα της Τρίτης με το Friends θα διεκδικήσουν την πρωτιά, την οποία κερδίζουν μόνο με νίκη, καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας ο αντίπαλος έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων.
Τα Τσουβάλια παρουσιάστηκαν βελτιωμένα και «ζόρισαν» αρκετά τον αντίπαλο τους. Ήταν ξανά επιπόλαια στην τελική προσπάθεια, σπαταλώντας σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Δέχτηκαν τα τρία τελευταία τέρματα τους στο φινάλε του αγώνα. Η νεανική ομάδα έμεινε εκτός 8αδας και το τελευταίο ματς με τους Άλλους έχει χαρακτήρα γοήτρου. Οδηγίες έδιναν από τον πάγκο ο Κώστας Τσιάμης, με τον τραυματία Άγγελο Ράπτη.

«Γκολκίπερ-λίμπερο» ο Πλακιάς


Ο Περικλής Πλακιάς των Ουράνιε αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, αλλά παράλληλα βοηθάει σημαντικά και στο ξεκίνημα των επιθέσεων.

Πρωταγωνιστές Σιαλμάς-Νούλας Μ.

 












Πρώτος σκόρερ από πλευράς Ουράνιε ήταν ο Πάνος Σιαλμάς με 3 τέρματα. Χατ-τρικ πέτυχε επίσης και ο συμπαίχτης του Σιαλμά στον Αίολο Μιχάλης Νούλας, με τον 21χρονο εξαιρετικό ποδοσφαιριστή να πετυχαίνει όλα τα γκολ για τα Τσουβάλια.

Ανατροπή με Γραβιά


Τα Τσουβάλια «αιφνιδίασαν» τον αντίπαλο τους και προηγήθηκαν με 1-0. Οι Ουράνιε με δυο πανομοιότυπα γκολ του Γιώργου Γραβιά με δυνατό σουτ από πλάγια δεξιά και άλλο ένα γκολ του Σιαλμά βρέθηκαν μπροστά με 1-3.

Ισοφάρισαν τα Τσουβάλια


Οι τυπικά γηπεδούχοι με δυο γκολ του Μιχάλη Νούλα έφτασαν στην ισοφάριση σε 3-3. Ωστόσο η «χαρά» τους κράτησε λίγο. Αρκετά επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια, αν και δραστήριος ήταν ο Κώστας Κουτσουπιάς (Φώτο).

Ένα γρήγορο 0-3


Οι Ουράνιε ανέβασαν στροφές και με δυο γκολ του Σιαλμά και ένα του Νικολάου κατέκτησαν την νίκη με 3-6. Ο Νίκος Νικολάου (Φώτο), που νωρίτερα είχε παρατηρηθεί με την κίτρινη κάρτα τελείωσε όμορφα μια πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια, μπαίνοντας με την μπάλα στα δίχτυα.

Σκόρ Ημιχρόνου: 1-3
Τελικό Σκορ: 3-6

Συνθέσεις Ομάδων

Τσουβάλια (Άγγελος Ράπτης): Ζαχαρόπουλος Ξ., Σβερώνης, Καρφής, Κουτσουπιάς, Νούλας Μ. 3(Λάμπρου, Λελούδης, Ζαχαρόπουλος Ν., Νούλας Ο.)

Ουράνιε (Κώστας Μπόνιας): Πλακιάς, Λέντζος, Νικολάου 1, Μπόνιας, Γραβιάς 2(Σιαλμάς 3, Καρατσίκης, Τριανταφυλλόπουλος, Σιταράς Κ. του Χ., Σιταράς Κ. του Ν.)

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου











Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος