Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Είθισται-Ανεμολόγιο 4-5

Έκανε το χρέος του το Ανεμολόγιο και επικράτησε με 5-4 του Είθισται. Στον αγώνα αυτό έπεσαν κυριολεκτικά κορμιά, καθώς οι δυο ομάδες διεκδικούσαν την πρόκριση. Η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο γκολ.
Το ματς διεξήχθη την Τρίτη 17/7 και ήταν το τελευταίο του 3ου ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Ήταν το καλύτερο του τουρνουά από άποψη σασπένς, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Το Ανεμολόγιο Καφέ έπαιξε παθιασμένα και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη, ύστερα από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα του Κώστα Μπούρα εάν κέρδιζε με δυο τέρματα διαφορά προκρινόταν ότι και να γινόταν στην επόμενη φάση. Η τριπλή ισοβαθμία και τα περιπλεγμένα σενάρια την αφήνουν εκτός συνέχεια.
Το νεανικό Είθισται γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του για ένα μόλις γκολ διαφορά. Οι «πράσινοι» παίρνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν το Friends Café. Η ομάδα του Αντώνη Ζαχαρόπουλου ευνοήθηκε από τέταρτο κριτήριο διαφοράς, το οποίο αφορά την συνολική διαφορά τερμάτων. Η ήττα του Status με 7-3 από το Ανεμολόγιο και η μόλις με 2-1 ήττα του Είθισται από τους πρωτοπόρους αποδείχτηκε καθοριστική στην υπόθεση πρόκριση.

Άγνωστο ποιος προκρίνεται
Μετά την λήξη του παιχνιδιού τρεις ομάδες (Είθισται, Ανεμολόγιο, Barchelioma) ισοβάθμησαν στην 2η θέση με 3 βαθμούς. Κανείς δεν γνώριζε ποιος προκρίνεται στους «8».

«Διπλοί» Μπούρας Σ.-Μαντζιούτας


Από δυο τέρματα σημείωσαν ο Σπύρος Μπούρας και ο Κώστας Μαντζιούτας, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας του.

Κανείς από δυο γκολ


Από τους ηττημένους ένα τέρμα σημείωσαν ο Αργύρης Τσάκνης, ο Πάνος Στόκας, ο Δημήτρη Κοτρώνης και ο Κώστας Χρυσαφόπουλος

Μπροστά το Ανεμολόγιο 


Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-3. Το Είθισται προηγήθηκε με 1-0 (η μοναδική στον αγώνα) με τον Αργύρη Τσάκνη, αλλά ο αρχηγός του Ανεμολόγιου Κώστας Μπούρας έφερε το ματς στα ίσια.

Συγκλονιστικό φινάλε 


Το πιο ουσιώδες Ανεμολόγιο προηγήθηκε ακόμη και με 3-5, το οποίο ήταν για αυτό σκορ πρόκρισης. Καθοριστικό αποδείχτηκε το πρώτο γκολ στο τουρνουά του Κώστα Χρυσαφόπουλου, ο οποίος μείωσε σε 4-5 και αυτό το τέρμα έμελλε να χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα του.

Αποβολή Τσιλίκα


Ο διαιτητής Ηλίας Γαλάνης απέβαλλε τον Αποστόλη Τσιλίκα από τον πάγκο του Είθισται στα τελευταία λεπτά. Ο Τσιλίκας δεν αγωνίστηκε καθόλου, όπως και ο συνονόματος του Φούκας.


Σκορ Ημιχρόνου: 2-3
Τελικό Σκορ: 4-5

Συνθέσεις Ομάδων

Είθισται (Αντώνης Ζαχαρόπουλος): Λαθύρης, Τσάκνης 1, Κοτρώνης 1, Χρυσαφόπουλος 1, Ζαχαρόπουλος(Στόκας 1, Σιταράς, Αντωνίου)

Ανεμολόγιο (Κώστας Μπούρας): Ελευθερίου Π., Ελευθερίου Δ., Μπούρας Σ. 2, Μπούρας Κ. 1, Γιαννόπουλος(Μαντζιούτας 2)

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης








Ρεπορτάζ : Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος