Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Τίτλοι τέλους στον ΑΠΟΚ μετά από 44 χρόνια

Η ιστορικότερη ομάδα της Ευρυτανίας, ο ΑΠΟΚ Βελούχι οδηγείται σε διάλυση. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας του Καρπενησίου που μετά από 44 χρόνιας ιστορίας, όπως όλα δείχνουν «σβήνει» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Την Τετάρτη 4 Ιουλίου ήταν προγραμματισμένη η συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης, το πρώτο μέρος της οποίας είχε πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιουνίου.
Σκοπός της συνέλευσης ήταν η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, κάτι το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε. Περίπου 10 άτομα βρέθηκαν στην αίθουσα του εργατοϋπαλληλικού κέντρου και η συγκέντρωση κράτησε λιγότερο από μια ώρα.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου Νίκου Γκορόγια μετά την λήξη: «Η Γενική Συνέλευση ήταν άκαρπη. Η λειτουργία της ομάδας αναστέλλεται».
Στην συνέλευση συγκεκριμένα παραβρέθηκαν οι : Νίκος Γκορόγιας, Βασίλης Κρίντας, Ηλίας Παππάς, Ανδρέας Κατσακιώρης, Δημήτρης Κατσακιώρης, Βασίλης Τσουκαλάς και Γιάννης Ζαραβέλης.
Κανένας ενδιαφερόμενος δεν βρέθηκε, ώστε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, που βρίσκεται πλέον οδηγείται στην διάλυση. Ενώ οι φήμες που ήθελαν τους παλαιμάχους να αναλαμβάνουν τις τύχες του συλλόγου δεν επαληθεύτηκαν. Μοναδικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που παραβρέθηκε ήταν ο τελευταίος πρόεδρος της ομάδας Νίκος Γκορόγιας.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μπορούν τις επόμενες ημέρες να πάρουν τα δελτία τους και να αναζητήσουν το επόμενο σταθμό της καριέρας της.
Ο ΑΠΟΚ Το Βελούχι θα περάσει στο παρελθόν μετά από αρκετά χρόνια επιτυχιών σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Ο ΑΠΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα της Ευρυτανίας, που έχει καταφέρει να παραμείνει στο περιφερειακό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα 4 φορές. Πολλές φορές έχει διακριθεί στο κύπελλο ερασιτεχνών. Όσες φορές συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α΄ Ευρυτανίας κατακτούσε και τον τίτλο!