Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ξεκινά με την συμμετοχή 5 ομάδων το 1ο τουρνουά μπάσκετ συλλόγου νέων Κρέντης


Το Σάββατο 28 Ιουλίου ξεκινάει το 1ο τουρνουά μπάσκετ συλλόγου Κρέντης, όπου θα συμμετέχουν 5 ομάδες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Κερασοχώρι και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 29-7 με την διεξαγωγή μικρού και μεγάλου τελικού.
Στο τουρνουά μετέχουν οι εξής 5 ομάδες : Coetus, Γρανίτσα, Born Winners, Drink Team και Βαρβαριάδα Beach.
Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι και θα έχουν διάρκεια από 4 7λεπτα. Ο μικρός και μεγάλος τελικός θα έχουν διάρκεια 4ων 10λεπτων.
Πρώτα θα αγωνιστεί το ζευγάρι Coetus-Γρανίτσα και στην συνέχεια οι Born Winners με την Drink Team. Οι δυο νικητές θα πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Την 4η θέση για τα ημιτελικά θα διεκδικήσουν, έχοντας δεύτερη ευκαιρία, οι ηττημένοι των δυο αγώνων. Στα ημιτελικά έχει προκριθεί χωρίς αγώνα η Βαρβαριάδα Beach.
Το διήμερο τουρνουά διοργανώνει ο σύλλογος νέων Κρέντης, που δραστηριοποιείται δυναμικά στον πρώτο μόλις χρόνο λειτουργίας της.
Την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στην συνέχεια θα υπάρξει διαγωνισμός τριπόντων και ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της διοργάνωσης. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με τον μεγάλο τελικό. Θα απονεμηθούν κύπελλα στις 3 πρώτες ομάδες.

* Ρεπορτάζ από τους αγώνες του τουρνουά καθώς και τα ρόστερ των ομάδων θα δημοσιευτούν το Σάββατο 28/7.