Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Πίου-Πίου-Ήρθε ο Πίου 5-4

Στο ντέρμπι…των Πίου η ομάδα «Πίου-Πίου» επικράτησε της «Ήρθε ο Πίου» με σκορ 5-4, με το ματς να αποδεικνύεται αρκετά ενδιαφέρον.
Το ματς ξεκίνησε στις 10 την Πέμπτη 12/7. Ήταν το τελευταίο της ημέρας και με αυτό ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Casmir Cup.
Οι Πίου-Πίου ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ και κατάφεραν να πάρουν την νίκη. Ισοφαρίστηκαν μόλις μια φορά. Τέθηκαν επικεφαλείς του ομίλου του, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικό βήμα πρόκρισης.
Η ομάδα Ήρθε ο Πίου στηρίχτηκε στον ενθουσιασμό και στο πάθος των νεαρών ποδοσφαιριστών της. Πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό, κυνηγώντας το «Χ», χωρίς αποτέλεσμα.
Τα ονόματα των ομάδων είναι εμπνευσμένα από την πασίγνωστη διαφήμιση της κινητής τηλεφωνίας Wind.

Προπονητής ο Κατσαδούρος


Χρέη τεχνικού εκτέλεσε στην ομάδα Ήρθε ο Πίου ο χαρισματικός πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ Δημήτρης Κατσαδούρος.

«Χτύπησε» δυο φορές ο Φλωράκης


Ο Γιάννης Φλωράκης των νικητών σημείωσε δυο τέρματα και ήταν ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού. Από ένα γκολ πέτυχαν οι συμπαίχτες του: Δημήτρης Τσιλιμέκης, Κώστας Γραμματίκας και Αλέκος Οικονόμου.

Όμορφα τέρματα


Πολύ ωραία γκολ σημείωσαν οι ποδοσφαιριστές των ηττημένων με σουτ κυρίως από μακρινή απόσταση. Ένα τέρμα πέτυχαν οι: Φώτης Ζαχαράκης (Φώτο), Άγγελος Παχής, Κώστας Κρίντας και Πάνος Ράπτης.

Σταθερά μπροστά οι «κίτρινοι»


Οι παίχτες των τυπικά γηπεδούχων άνοιξαν το σκορ με τον Τσιλιμέκη (Φώτο) και κατάφεραν να προηγηθούν λίγο αργότερα ακόμη και με 3-1. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 3-2 υπέρ τους.

Διατήρησαν το σκορ


Παρά τις προσπάθειες των Ήρθε ο Πίου με μπροστάρη τον αρχηγό Πάνο Ράπτη (Φώτο) νικητές αναδείχτηκαν οι «κίτρινοι», χάρης σε δυο κρίσιμα γκολ του Οικονόμου και του Φλωράκη.

Σκορ Ημιχρόνου: 3-2
Τελικό Σκορ: 5-4

Συνθέσεις Ομάδων

Πίου-Πίου (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας, Τσιλιμέκης Δ. 1, Οικονόμου 1, Αρβανίτης, Φλωράκης 2(Ντότσικας, Σταμούλης, Γραμματίκας 1)

Ήρθε ο Πίου (Δημήτρης Κατσαδούρος): Κοντογιώργος, Μπούρας, Ζαχαράκης 1, Κρίντας 1, Ράπτης 1(Παχής 1)

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης








Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος