Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Οι Άλλοι-Τσουβάλια 5-6

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό ματς οι Άλλοι και τα Τσουβάλια στο ντέρμπι των ουραγών απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο, παίζοντας ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες. Τα Τσουβάλια ήταν οι νικητές, επικρατώντας με σκορ 6-5.
Το ματς, που είχε φιλικό χαρακτήρα διεξήχθη την Τρίτη 17/7 και ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Kasmir Cup. Ξεκίνησε στις 10 και με αυτό ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική ημέρα. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν στο ντέρμπι των ουραγών, έχοντας γνωρίσει αμφότερες τον αποκλεισμό.
Τα Τσουβάλια έπαιξαν επιθετικά και αυτήν την φορά έβρισκαν πολύ πιο εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Πέτυχαν μια νίκη γοήτρου, την οποία δικαιούνταν βάσει της εικόνας, που παρουσίασαν. Ήταν άτυχοι, καθώς κληρώθηκαν σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Η ομάδα του Άγγελου Ράπτη τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου με τρεις βαθμούς. Χρησιμοποιήθηκαν δυο τερματοφύλακες (Στο α΄ μέρος ο Κώστας Τσιάμης και στο β΄ ο Νίκος Καρφής).
Οι Άλλοι ήταν η μοναδική ομάδα του ομίλου και δεύτερη του τουρνουά, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της χωρίς κανέναν βαθμό. Το συγκρότημα του Γιάννη Τσάκνη γνώρισε τρεις διαδοχικές ήττες, τερματίζοντας στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό. Αυτήν την φορά η ομάδα του Γιάννη Τσάκνη ήταν αρκετά μαχητική, αγωνιζόμενη ξανά με μόλις 5 παίχτες (Απουσίαζαν οι: Σεντής, Τσίγκας και Μάρκης). Προσπάθειες για επίτευξη τέρματος από την μια εστία στην άλλη έκανε ο πορτιέρο Πάνος Οικονόμου!.

Όλα τα ματς ο Γαλάνης
Ο ρέφερι Ηλίας Γαλάνης σφύριξε και τα τέσσερα παιχνίδια, λόγω της δικαιολογημένης απουσίας (λόγω εργασίας) του Βασίλη Λάμπρου.

«Τριπλός» ο Μ. Νούλας


Με άλλο ένα χατ-τρικ ο Μιχάλης Νούλας ήταν ο κορυφαίος για τα Τσουβάλια. Δυο γκολ πέτυχε ο αδερφός του Οδυσσέας, ενώ μια φορά χρίστηκε σκόρερ ο Κώστας Κουτσουπιάς.

Πρώτος ο Μαντέκας


Ο Πάνος Μαντέκας για τους ηττημένους ήταν ο πρώτος σκόρερ τους με δυο γκολ. Μια φορά σκόραραν ο Πάνος Ζιάκας, ο Κώστας Ιωάννου και ο Γιάννης Τσάκνης.

Ανοιχτό ματς


9 συνολικά γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο 20λεπτο, με τα Τσουβάλια να προηγούνται με 4-5, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Οδυσσέα Νούλα, ο οποίος σκόραρε δυο διαδοχικά τέρματα.

Σκόραραν από 1 φορά
Με γκολ του Μιχάλη Νούλα τα Τσουβάλια προηγήθηκαν με 4-6. Οι τυπικά γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 5-6 με τον ταλαντούχο Πάνο Μαντέκα.

Τραυματισμός Σβερώνη


Ο Λάμπρος Σβερώνης των νικητών αποχώρησε τραυματίας στην επανάληψη. Νωρίτερα ο παίχτης των Τσουβαλιών είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα.


Σκορ Ημιχρόνου: 4-5
Τελικό Σκορ: 5-6

Συνθέσεις Ομάδων

Οι Άλλοι (Γιάννης Τσάκνης): Οικονόμου, Τσάκνης 1, Ζιάκας 1, Μαντέκας 2, Ιωάννου 1

Τσουβάλια (Άγγελος Ράπτης): Τσιάμης, Σβερώνης, Κουτσουπιάς 1, Νούλας Μ. 3, Ζαχαρόπουλος Ξ.(Νούλας Ο. 2, Λάμπρου, Ζαχαρόπουλος Ν., Καρφής)

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης







Ρεπορτάζ : Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος