Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ουράνιε-Οι Άλλοι 7-2

Παρά το γεγονός ότι δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση οι Ουράνιε ήταν κλάσεις καλύτεροι από τους Άλλους, τους οποίους κέρδισαν εύκολα με 7-2.
Το ματς άρχισε στις 9 την Παρασκευή 13/6 και ήταν για την 1η αγωνιστική του 4ου Ομίλου του Kasmir Cup. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν εμφανής.
Οι Ουράνιε έφτασαν χωρίς να πιεστούν στην κατάκτηση της νίκης, που τους δίνει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στην 8αδα του τουρνουά. Οι «πορτοκαλί» διαθέτουν ένα αρκετό δυνατό ρόστερ με αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και εναλλακτικές επιλογές. Απουσίαζε ο προπονητής-παίχτης Χρήστος Γιαννίτσαρης.
Οι Άλλοι ξεκίνησαν με ήττα, έχοντας ελάχιστες λύσεις και κανέναν αναπληρωματικό. Ως εκ τούτου μόλις πέντε ποδοσφαιριστές για την ομάδα του Γιάννη Τσάκνη αγωνίστηκαν. Νοκ-άουτ ήταν ο Πάνος Ζιάκας και ο πορτιέρο Πάνος Οικονόμου, οι οποίοι συμπληρώνουν το ρόστερ τους.

Νικολάου ο κορυφαίος


Εντυπωσιακός ήταν ο Νίκος Νικολάου των Ουράνιε. Σημείωσε πέντε γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ. Έφτασε μάλιστα τον Νίκο Κορέντζελο του Camelot στην κορυφή της λίστας. Οι δυο τους είναι συμπαίχτες στον Αίολο.

Από ένα 


Ένα τέρμα από την ομάδα «Οι Άλλοι» σημείωσαν ο Πάνος Μαντέκας και ο Κώστας Ιωάννου, που ήταν φέτος συμπαίχτες στο Κεράσοβο.

Αλλαγή πορτιέρο 

 












Οι Ουράνιε ξεκίνησαν με τερματοφύλακα τον Περικλή Πλακιά και στο φινάλε την θέση του πήρε ο Κώστας Σιταράς του Νικολάου. Οι Άλλοι αγωνίστηκαν με τον Κώστα Ιωάννου κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ στο τέλος τερματοφύλακας κάθισε ο Χρήστος Σεντής.

3-1 το ημίχρονο


Οι Ουράνιε βρέθηκαν μπροστά στο πρώτο 20λεπτο με σκορ 3-1. Άνοιξαν το σκορ με τον Γιώργο Γραβιά, ο οποίος σκόραρε σε αυτόν αγώνα δυο φορές και μάλιστα αρκετά όμορφα.

Παρόμοιο σκηνικό
Με ένα επιμέρους σκορ 4-2 και τα αστέρια των νικητών Νικολάου-Γραβιά να σκοράρουν κατά βούληση (Κυρίως ο πρώτος) το τελικό 7-2 ήταν άκρως φυσιολογικό. Ο Κώστας Ιωάννου πέτυχε το τελευταίο γκολ των Άλλων.

Time Out(!)
Στα αξιοσημείωτα ότι οι τυπικά φιλοξενούμενοι ζήτησαν στο β΄ μέρος και πήραν time out (Είχε περίπου διάρκεια 2 λεπτά), κάτι που το δικαιούνται.



Σκορ Ημιχρόνου: 3-1
Τελικό Σκορ: 7-2

Συνθέσεις Ομάδων

Ουράνιε (Κώστας Μπόνιας): Πλακιάς, Νικολάου 5, Μπόνιας, Καρατσίκης, Γραβιάς 2(Σιαλμάς, Λέντζος, Σιταράς Κ. του Ν., Σιταράς Κ. του Χ., Τριανταφυλλόπουλος)

Οι Άλλοι (Γιάννης Τσάκνης): Ιωάννου 1, Τσάκνης, Μαντέκας 1, Σεντής, Τσίγκας

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου









Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος