Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Barchelioma-Είθισται 3-4

Σε έναν αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι δυο νεανικών ομάδων το Είθισται επικράτησε στις λεπτομέρειες με σκορ 4-3 της Barchelioma.
Το ματς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13/6 και ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Kasmir Cup 5X5. Ήταν επιπλέον ο πρώτος αγώνας της ημέρας, καθώς άρχισε στις 7.
Το Είθισται αποτελείται από παιδιά ηλικίας 15-16 ετών. Αγωνίστηκε με πολύ πάθος και έφτασε δίκαια στην νίκη, ύστερα από υπερπροσπάθεια. Οι ποδοσφαιριστές του αποτελούν το μέλλον του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου. Έκαναν συγχρόνως βήμα πρόκρισης στους «8».
Η Barchelioma δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα. Πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα, «ξυπνώντας» μόνο στην επανάληψη. Αποτελείται και αυτή από παίχτες, που δεν ξεπερνούν το 20ο έτος της ηλικίας του. Η υπόθεση πρόκριση δυσκόλεψε για αυτή.

Coach ο Λελούδης


Χρέη προπονητή από πλευράς Barchelioma εκτέλεσε ο τραυματίας Κώστας Λελούδης, που ανήκει στην Μυρίκη.

Οικογενειακή «κόντρα» 

 












Ο 18χρονος Δημήτρης Ζαχαρόπουλος της Barchelioma αντιμετώπισε τον κατά δυο χρόνια μικρότερο του Αντώνη του Είθισται. Οι δυο τους είναι συμπαίχτες στον Αίολο. Ο δεύτερος είχε πολύ καλή παρουσία στα μετόπισθεν των «πράσινων».

Τερματοφύλακες Ράπτης-Λαθύρης

 












Την εστία των τυπικά γηπεδούχων υπερασπίστηκε ο Μιχάλης Ράπτης, ο οποίος είναι αμυντικός. Διαθέσιμος πορτιέρο δεν υπήρχε. Από την πλευρά των νικητών ο διαιτητής του ΣΔΠ Ευρυτανίας και πορτιέρο της μικτής παίδων της ΕΠΣ Φθιώτιδας Βαγγέλης Λαθύρης κάθισε με επιτυχία  κάτω από τα γκολπόστ.

MVP ο Κοτρώνης


Κορυφαίος των νικητών και του αγώνα ήταν ο 16χρονος Δημήτρης Κοτρώνης. Ο μέσος του Είθισται σκόραρε τρεις συνολικά φορές, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Αργύρης Τσάκνης. Μάλιστα ο Κοτρώνης πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ με τακουνάκι, ύστερα από πολύ ωραία σέντρα του Άρη Σιταρά από αριστερά.
Από τους ηττημένους τα γκολ πέτυχαν οι: Δημήτρης Ζαχαρόπουλος, Σπύρος Ξαγάρας και Χρήστος Κατσαρής.

Προηγήθηκαν με 0-2


Με τέρματα του Τσάκνη και του Κοτρώνη το Είθισται βρέθηκε μπροστά με 0-2. Ο Ζαχαρόπουλος Δ. μείωσε από κοντά στο σκορ ημιχρόνου (1-2).

Αντεπίθεση της Barchelioma


Η Barchelioma έκανε την αντεπίθεση της και προηγήθηκε από 0-2 σε 3-2 με μακρινό σουτ του Κατσαρή. Ωστόσο ο Δημήτρης Κοτρώνης είχε άλλη άποψη και χάρισε με δυο γκολ στην ομάδα του στην νίκη.

Μοιραίος ο Ξαγάρας


Στο τελευταίο λεπτό των 40΄ ο Σπύρος Ξαγάρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Βαγγέλη Λαθύρη. Εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Είθισται, χάνοντας την ευκαιρία για το «Χ».

Σκορ Ημιχρόνου: 1-2
Τελικό Σκορ: 3-4

Συνθέσεις Ομάδων

Barchelioma (Κώστας Λελούδης): Ράπτης, Δαράβαλης, Ζαχαρόπουλος Δ. 1, Κατσαρής 1, Κουτσουπιάς(Ξαγάρας 1, Μισύρης, Καμαρέτσος)

Είθισται (Αντώνης Ζαχαρόπουλος): Λαθύρης, Αντωνίου, Τσάκνης 1, Χρυσαφόπουλος, Κοτρώνης 3(Στόκας, Φούκας, Ζαχαρόπουλος Α., Σιταράς)

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης











Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος