Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ανεμολόγιο-Barchelioma 3-4

Την πρώτη της νίκη στο τουρνουά 5Χ5 πέτυχε η Barchelioma. Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα επικράτησε στις λεπτομέρειες με σκορ 4-3 του Ανεμολόγιου.
Το ματς διεξήχθη την Κυριακή 15/7 και ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Kasmir Cup. Αναμετρήθηκαν οι δυο «χαμένοι» της πρεμιέρας και ήθελαν μόνο νίκη, για να ελπίζουν για πρόκριση στην 8αδα.
Το Ανεμολόγιο Καφέ γνώρισε την δεύτερη διαδοχική του ήττα, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ για μεγάλο διάστημα. Είναι ουραγός του ομίλου, χωρίς βαθμό. Αγωνίστηκε με μόλις 5 ποδοσφαιριστές και κανέναν αναπληρωματικό, ύστερα από την απουσία του Σπύρου Μπούρα. Ελπίζει στην πρόκριση σε τριπλή ισοβαθμία με το Είθισται και τη Barchelioma, αν και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του Κώστα Μπούρα.
H Barchelioma είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά λίγο έλλειψε να της κοστίσει η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια. Συνάντησε απέναντι της τον αρκετά καλό γκολκίπερ Πάνο Ελευθερίου. Τελικά η νεανική ομάδα του Κώστα Λελούδη ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και επικράτησε για ένα γκολ. Οι «κίτρινοι» ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση με το Είθισται (3 βαθμούς) και βρίσκονται στο κυνήγι της εισόδου στους «8».

Καλύτερος ο Κατσαρής


Με δυο γκολ ο 19χρονος Χρήστος Κατσαρής ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών. Ένα τέρμα πέτυχαν για την Barchelioma ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος και ο Σπύρος Ξαγάρας.

Πρώτος ο Ελευθερίου


Δυο τέρματα σημείωσε ο ταχύτατος Δημήτρης Ελευθερίου, ενώ το άλλο γκολ για τους ηττημένους σημειώθηκε από τον Κώστα Μαντζιούτα.

2-1 για το Ανεμολόγιο


Το Ανεμολόγιο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Κατσαρή ανέτρεψε την κατάσταση με «δράστες» τους Μαντζιούτα και Ελευθερίου Δ.

Τραυματίας ο Μπούρας
Ο αρχηγός του Ανεμολόγιου Κώστας Μπούρας τραυματίστηκε λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου 20λεπτου, αλλά τελικά συνέχισε κανονικά. Περιθώρια για αλλαγή δεν υπήρχαν. Δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον μόνιμο ιατρό αγώνα, τον νοσηλευτή του ΕΚΑΒ Γιάννη Σβερώνη.


Ωραίες φάσεις
Ξεχώρισαν στον αγώνα ένα πολύ δυνατό σουτ του Χάρη Κουτσουπιά, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πάνου Ελευθερίου, όπως και μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ντίνου Γιαννόπουλου, που κατέληξε και αυτή στο δοκάρι.

Από 3-2…3-4
Το Ανεμολόγιο Καφέ βρέθηκε μπροστά στην επανάληψη με 3-2, αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι με μπροστάρηδες τους Κατσαρή-Ξαγάρα γύρισαν το ματς σε 3-4.

Κίτρινη στον πορτιέρο


Κάτω από τα δοκάρια των νικητών κάθισε ο Στέφανος Καμαρέτσος, καθώς ο Μιχάλης Ράπτης απουσίαζε. Τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα στην επανάληψη και για δυο λεπτά τερματοφύλακας έπαιξε ο Χάρης Κουτσουπιάς.

«Χρυσό» γκολ Ξαγάρα


Από μοιραίος στην πρεμιέρα..έγινε ωραίος ο Σπύρος Ξαγάρας. Ο 20χρονος αμυντικός με ένα εξαιρετικό τακουνάκι, μετά από κόρνερ του Χρήστου Κατσαρή από δεξιά χάρισε στην Barchelioma την νίκη.
Νωρίτερα ο Ξαγάρας είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα. Η Barchelioma είναι η μοναδική ομάδα μέχρι τώρα, που έχει δεχτεί δυο κίτρινες στο ίδιο παιχνίδι.

Σκορ Ημιχρόνου: 2-1
Τελικό Σκορ: 3-4

Συνθέσεις Ομάδων

Ανεμολόγιο (Κώστας Μπούρας): Ελευθερίου Π., Ελευθερίου Δ. 2, Μπούρας Κ., Μαντζιούτας, Γιαννόπουλος

Barchelioma (Κώστας Λελούδης): Καμαρέτσος, Ξαγάρας 1, Μισύρης, Κατσαρής 2, Κουτσουπιάς(Δαράβαλης, Ζαχαρόπουλος 1)

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης









Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος