Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Barchelioma-Friends 3-4

Δύσκολη πρόκριση πήρε για τα ημιτελικά το πιο ποιοτικό Friends Café. Επικράτησε με σκορ 4-3 της δυσκολοκατάβλητης Barchelioma.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη 19 Ιουλίου. Άρχισε στις 21:30 και ήταν ο τελευταίος προημιτελικός του Kasmir Cup. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ανοιχτό, ενώ στην επανάληψη τα πάντα «κρεμόταν σε μια κλωστή» εξ αιτίας τη αστοχίας των νικητών στην τελική προσπάθεια.
Το Friends αγωνίστηκε με τερματοφύλακα τον υψηλόσωμο Βασίλη Κολόκα, καθώς απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι δυο πορτιέρο των «πράσινων» Λυρούδιας και Κουτούμπας. Δεν έπιασε υψηλή απόδοση και «ζορίστηκε» να φτάσει στην πρόκριση. Φάνηκε ωστόσο η κλάση των ποδοσφαιριστών του και η εκτελεστική δεινότητα των Μπακαλίδη και Καλύβα. Τελικά η ομάδα των Ζαραβέλη-Τσέκα πήρε την αγχωτική πρόκριση, συνεχίζει αήττητο και αγωνίζεται στα ημιτελικά απέναντι στο Heaven σε έναν κατά πολλούς πρόωρο τελικό.
Η Barchelioma έκανε πολύ καλή εμφάνιση και παίζοντας δυνατά κατάφερε να πλησιάσει στην πρόκριση. Οι «κίτρινοι» τα έδωσαν όλα απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο, κάνοντας υπερπροσπάθεια. Το νεανικό συγκρότημα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις και η πορεία του κρίνεται επιτυχημένη.

Δεν έπαιξαν δυο
Ένα ποδοσφαιριστής από κάθε ομάδα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Συγκεκριμένα οι: Χριστόδουλος Μισύρης (Barchelioma) και Δημήτρης Τσέκας (Friends) δεν αγωνίστηκαν κανένα λεπτό.

2 από Μπακαλίδη-Καλύβα


Δυο τέρματα σημείωσαν ο Άλεξ Μπακαλίδης και ο Κώστας Καλύβας, που πέτυχαν όλα τα γκολ της ομάδας τους. Από την άλλη πλευρά μια φορά χρίστηκαν σκόρερ οι: Γιάννης Δαράβαλης, Χρήστος Κατσαρής και Χάρης Κουτσουπιάς.

Κορυφαίος ο Ράπτης


Ο Μιχάλης Ράπτης των «κίτρινων» υπερασπίστηκε την εστία των ηττημένων με μεγάλη επιτυχία. Έκανε καίριες επεμβάσεις, ενώ προσπαθούσε να ανεβάσει επιθετικά την ομάδα του στα τελευταία λεπτά.

Μπροστά το Friends

 
Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν 1-0 με τον Γιάννη Δαράβαλη και ισοφάρισαν σε 2-2 με μακρινό σουτ του Χρήστου Κατσαρή (Φέρει ευθύνη ο Κολόκας). Οι «πράσινοι» με δυο γκολ του Άλεξ Μπακαλίδη και ένα του Κώστα Καλύβα προηγήθηκαν στο πρώτο 20λεπτο με 2-3.

3-3 ο «Κουτς»


Ο Χάρης Κουτσουπιάς στην επανάληψη ισοφάρισε σε 3-3, βάζοντας «φωτιά» στο ματς. Με κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκε στο β΄ 20λεπτο ο Στέφανος Καμαρέτσος.

«Μίλησαν» ξανά οι κορυφαίοι
Μετά από ασίστ του Άλεξ Μπακαλίδη, ο Κώστας Καλύβας προώθησε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 3-4, που έμελλε να είναι το τελικό. Το Friends απώλεσε πάρα πολλές ευκαιρίες, με τους ηττημένους να αντιστέκονται ηρωικά.

Σκορ Ημιχρόνου: 2-3
Τελικό Σκορ: 3-4

Συνθέσεις Ομάδων

Barchelioma (Χρήστος Κατσαρής): Ράπτης, Ζαχαρόπουλος, Δαράβαλης 1, Ξαγάρας, Κατσαρής 1(Κουτσουπιάς 1, Καμαρέτσος)

Friends (Κώστας Ζαραβέλης): Κολόκας, Ζαραβέλης Κ., Ζαραβέλης Χ., Μπακαλίδης 2, Καλύβας 2(Ίβρος, Πασσάς, Παρούτσας)

Διαιτητές: Ηλίας Γαλάνης & Βασίλης Λάμπρου










Ρεπορτάζ : Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος