Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ο επανακαθορισμός των τιμών του προπονητικού κέντρου


Την Τρίτη 12 Ιουνίου συνεδρίασε του Δ.Σ. του νομικού προσωπικού του Οργανισμού Περιβάλλοντος Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου στο κλειστό κολυμβητήριο Καρπενησίου.
Το θέμα της συνεδρίασης ήταν: Επανακαθορισμός τιμών χρήσης γηπέδων του Κέντρου Προετοιμασίας Αθλητών Καρπενησίου-Παραχώρηση γηπέδων.
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το θέμα ανέφερε ότι λόγω της οικονομικής κρίσης που διέρχεται σήμερα η χώρα μας, έχουν αλλάξει και τα οικονομικά δεδομένα στον αθλητισμό. Επίσης από την επικοινωνία, τόσο με τις ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια επισκέπτονταν το Καρπενήσι, όσο και με τα ξενοδοχεία της περιοχής, μας γνωστοποιήθηκε η οικονομική δυσπραγία και ότι οι εν δυνάμει ανταγωνιστές μας έχουν προβεί σε μειώσεις τιμών. Για το λόγο αυτό συνέχισε, θα πρέπει και εμείς να επανακαθορίσουμε την τιμή χρήσης των γηπέδων του Κέντρου Προετοιμασίας Αθλητών Καρπενησίου, ώστε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και προτείνω η τιμή ενοικίασης να ανέρχεται στα 200,00 ευρώ ημερησίως .
Ήδη υπάρχουν αιτήματα από τις ομάδες ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΑΕ Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑΣ να τους παραχωρηθούν γήπεδα στο Κέντρο Προετοιμασίας Αθλητών Καρπενησίου για τα διαστήματα 28 Ιουνίου- 10 Ιουλίου (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ) και 15 Ιουλίου – 26 Ιουλίου (ΠΑΕ Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑΣ).
Στη συνέχεια το μέλος του Δ.Σ. κ. Κοντοπάνος Κων/νος του Αρ. αναφέρθηκε στη συνολική εικόνα που παρουσιάζει το Κέντρο Προετοιμασίας Αθλητών Καρπενησίου και είπε ότι θα πρέπει να γίνουν προσπάθειες να βελτιωθεί, για να έχουν οι επισκέπτες την αίσθηση ενός καλοδιατηρημένου περιβάλλοντος χώρου. Προτείνει  την δημιουργία ομάδων εθελοντών, με σκοπό την συντήρηση και τον καθαρισμό των χώρων του Κέντρου αυτού (κόψιμο χόρτων, κλάδεμα δέντρων κ.λ.π.). Για το συντονισμό δε των ενεργειών αυτών να ζητήσουμε την βοήθεια του Δήμου Καρπενησίου.

Έτσι κατά πλειοψηφία εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου να αποφασίσει :
1.Τον επανακαθορισμό της τιμής χρήσης των γηπέδων του Κέντρου Προετοιμασίας Αθλητών Καρπενησίου στα 200,00 ευρώ ημερησίως
2.Την παραχώρηση γηπέδων του Κέντρου Προετοιμασίας Αθλητών Καρπενησίου στις ομάδες ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ & ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ για τα χρονικά διαστήματα 28 Ιουνίου- 10 Ιουλίου (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ) και 15 Ιουλίου – 26 Ιουλίου (ΠΑΕ Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑΣ, με ενοίκιο 200,00 ευρώ ημερησίως και
3.Την παροχή βοήθειας στην πρόταση του κ. Κοντοπάνου για δημιουργία ομάδων εθελοντών με σκοπό την βελτίωση της εικόνας των χώρων του Κέντρου Προετοιμασίας Αθλητών Καρπενησίου.