Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Παρουσία Σπανού η προπόνηση του Ατρόμητου-Ήρθε και ο Παχατουρίδης!

Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος να καταφτάνει στο Καρπενήσι και το Hotel Avaris συνεχίστηκε η προετοιμασία της Περιστεριώτικης ομάδας.
Ο κ. Σπανός ήρθε στην πόλη μας το μεσημέρι της Παρασκευής (13-7), παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση και ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα από τον προπονητή.
Δήλωσε στο atromitosfc.gr: «Η ομάδα δουλεύει σε πολύ υψηλούς ρυθμούς, είναι φυσικό να υπάρχει πίεση και κούραση καθώς οι προπονήσεις είναι ιδιαίτερα δυνατές. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πολύ καλό και δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις που περιμένουν τον Ατρόμητο στη νέα περίοδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.»
Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε και ο Ντένις Επστάιν, ενώ το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε βάρη στο γυμναστήριο και δρομικές ασκήσεις στο γήπεδο υπό την επίβλεψη του γυμναστή Δημήτρη Μπουρουτζίκα. Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές αναλώθηκαν σε ασκήσεις μπάλας και τακτικής.

Καρπενήσι και ο Δήμαρχος
Ο Δήμαρχος Περιστερίου και ένθερμος υποστηρικτής του Ατρόμητου Ανδρέας Παχατουρίδης έφτασε στο Καρπενήσι το απόγευμα της Πέμπτης και επισκέφτηκε το hotel avaris, έχοντας συνομιλία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Απέδειξε για άλλη μια φορά την αγάπη του για την ομάδα. Μαζί του και ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Αρβανίτης και ο δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου Μάκης Πρέκας.


Υπό το βλέμμα Παπανικολάου


Προπονήσεις των φιναλίστ κυπέλλου παρακολούθησε και ο Λάκης Παπανικολάου, ο οποίος θα καθοδηγήσει και την νέα σαιζόν τον Α.Σ. Λαμία, αλλά αυτήν την φορά στην Δ΄ Εθνική.





Χρήση Φωτογραφίας: www.peristerinews.gr
Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος