Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Παίχτης του Κατσαντώνη ο Πανόπουλος-Πρώτες ανανεώσεις & αποχωρήσεις

 












Την πρώτη τους μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησαν τα Άγραφα. Παίχτης των φιναλίστ πρωταθλήματος και κυπέλλου Ευρυτανίας είναι ο 27χρονος (Γεννημένος στις 27/8/1985) Γιώργος Πανόπουλος. Ο Πανόπουλος έχει Ευρυτανικές ρίζες, καταγόμενος από τις Γοργιανάδες και από φέτος θα μένει μόνιμα στην Ευρυτανία.
Αγωνίστηκε την περασμένη σαιζόν στην Β΄ ΕΠΣ Αθηνών (2ος Όμιλος) με την Τερψιθέα Γλυφάδας, έχοντας παλαιότερη θητεία στον Χαραυγιακό και στην Ηλιούπολη. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήμα υποδομής του Παναθηναϊκού. Είναι μεσοεπιθετικός και θα ενισχύσει σημαντικά την νέα του ομάδα.


Συνεχίζει ο Μπισμπίκης


Ο 30χρονος αμυντικός Φάνης Μπισμπίκης ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου. Ο έμπειρος οπισθοφύλακας (Αγωνίζεται και ως αμυντικός μέσος) είχε φέτος σε 21 συμμετοχές 5 τέρματα.

Ελεύθεροι Κατής-Κατσίκας

 












Παρελθόν αποτελούν από τα Άγραφα αποτελούν ο Άλκης Κατής και ο Χρήστος Κατσίκας, που πήραν την ελευθέρας τους.  Ο 32χρονος Κατής έμεινε τρία χρόνια στον Κατσαντώνης και αγωνιζόμενος είτε ως αμυντικό χαφ είτε ως στόπερ είχε σε 52 εμφανίσεις 8 τέρματα. Αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των Αγράφων.
Ο 26χρονος Κατσίκας αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια των μπαράζ, πετυχαίνοντας 2 γκολ (αν και αμυντικός) στους τελικούς με τον Αίολο. Υπάρχει ωστόσο η ικανότητα επανένταξης του ικανότατου αμυντικού τον Σεπτέμβριο, εφόσον διοριστεί εκ νέου ως εκπαιδευτικός στην Ευρυτανία.
Σε αναζήτηση νέου ποδοσφαιρικού «σταθμού» βρίσκονται τα αδέρφια Γιώργος και Θανάσης Φύκας και ο Σπύρος Λαμπρόπουλος, η μεταβολή των οποίων έχει υπογραφεί από τους διοικούντες των Αγράφων.