Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Η «πρώτη» των Γεωργακόπουλου-Τσάμη και των συμπαιχτών τους

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε η «νεοφώτιστη» στην Football League 2 Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι πρωταθλητές του 4ου Ομίλου συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα 30/7 στις 6 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.
Στην ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη κυριαρχεί αισιοδοξία, αλλά και και όρεξη για δουλειά, ώστε η ιστορική ομάδα να εμφανιστεί δυνατή μετά την άμεση επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Στον προεδρικό θώκο βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος του Μουζακίου Βασίλης Μπούρμπος (Διαδέχτηκε τον Πέτρο Σαμαλικούδη), ενώ πραγματοποιήθηκαν αρκετές μεταγραφικές κινήσεις.
 Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται ο 21χρονος Φθιωτός πρώην γκολκίπερ του Απεραντιακού (2010-2011) Γιώργος Τσάμης και ο 25χρονος τέως μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΚ (2008-2010, 2011-2012) και του Απεραντιακού (2010-2011) Τάσος Γεωργακόπουλος.
Ο Τσάμης έχει δυο συμμετοχές με την Λαμία (2007-2008) στην Γ΄ Εθνική, ενώ ο Γεωργακόπουλος, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίχτες στον Απεραντιακό θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε αυτήν την κατηγορία.
Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης αντιμετώπισαν φέτος τον ΑΠΟΚ στον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής, καθώς εκτός από αυτούς που παρέμειναν υπήρξαν μεταγραφές από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, τον Α.Ο. Καρδίτσας, το Μουζάκι και τον Πυργετό!.


Μεταγραφές
Τσάμης(Αγρότης Λιανοκλαδίου), Γεωργακόπουλος(ΑΠΟΚ Βελούχι), Δούκας, Γκουγκούδης(Πυργετός), Τζάνης, Φλιούκας(Μουζάκι), Γκόλιας, Πάτρας, Κουκούλης, Κρανιώτης(Α.Ο. Καρδίτσας), Γεωργαντζάς(Αστέρας Καρδίτσας), Υφαντής(Ομάδα Αθήνας)

Αποχωρήσεις
Γόρδιος, Κανιούρας, Ζάρρας, Πουρνάρας, Νάκου, Κοθράς, Τικταπανίδης, Μιχαήλ, Κοσμίδης, Κλάζογλου, Δημόπουλος, Βράκας, Πέτρου, Φωτιάδης
* Ο Νίκος Καρακώστας ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων.

Παραμονές
Αναστασίου, Σάββας, Ζάγγος, Κούρκουλας, Μπαντής, Παπαναστασίου, Χατζηρίζος, Ντόβας, Μυργιώτης, Νταντάμης, Μπουντούρης, Αθανασιάδης, Βενέτης

Το υπάρχον ρόστερ από το www.karditsalive.net
Πέτρος Αναστασίου
Τερματοφύλακας
Γιώργος Τσάμης
Τερματοφύλακας
Περικλής Γεωργαντζάς
Τερματοφύλακας
Χρήστος Δούκας
Αμυντικός
Σάκης Σάββας
Αμυντικός
Τάσος Ζάγγος
Αμυντικός
Παναγιώτης Πάτρας
Αμυντικός
Χρήστος Κούρκουλας
Αμυντικός
Βασίλης Τζάνης
Αμυντικός
Θωμάς Μπαντής
Αμυντικός
Κυριάκος Παπαναστασίου
Αμυντικός
Σάκης Κουκούλης
Αμυντικός
Άγγελος Χατζηρίζος
Μέσος
Νίκος Ντόβας
Μέσος
Σπύρος Γκουγκούδης
Μέσος
Νίκος Γκόλιας
Μέσος
Νίκος Φλιούκας
Μέσος
Γιώργος Υφαντής
Μέσος
Τάσος Γεωργακόπουλος
Μέσος
Θωμάς Μυργιώτης
Μέσος
Γιώργος Νταντάμης;
Μέσος
Σωκράτης Μπουντούρης
Επιθετικός
Χρήστος Αθανασιάδης
Επιθετικός
Αλέξης Κρανιώτης
Επιθετικός
Ηλίας Βενέτης
Επιθετικός


Φωτογραφία: www.anagennisi.net