Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Επέστρεψε στον Άγιο Προκόπιο ο Αναστασόπουλος


Την ομάδα του Αγίου Προκοπίου θα καθοδηγεί και πάλι ο Λάκης Αναστασόπουλος. Ο 39χρονος θα αναλάβει μετά από απουσία ενός χρόνου ξανά την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Παλαιοκατούνας.
Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για 6 μήνες πέρυσι στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με την ομάδα του ΑΠΟΚ. Επιστρέφει στον Άγιο Προκόπιου, όπου την περίοδο 2010-11 ήταν παίκτης-προπονητής και ο η ομάδα του Αστέρα κατέγραψε την πιο επιτυχημένη χρονιά της ιστορίας της και μπήκε στα μπαράζ ως 4η. Ενώ την περίοδο 2009-2010 ήταν ποδοσφαιριστής του Αστέρα.
Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί, εάν ο Αναστασόπουλος θα «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ή εάν θα έχει και πάλι ρόλο παίκτη-προπονητή.
Ο Αναστασόπουλος έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό για την νέα σαιζόν. Πρωταρχικός στόχος είναι η διατήρηση του υπάρχοντος έμψυχου υλικού με την προσθήκη ορισμένων μονάδων. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής, αλλά ούτε έχει προστεθεί και κάποιος.
Η προετοιμασία του Αστέρα θα ξεκινήσει μέσα στο πρώτο 10ημερο του Αυγούστου. Προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Καρπενήσι, αλλά και στην Παλαιοκατούνα.