Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ελεύθερος ο υποσχόμενος Κώστας Χρυσαφόπουλος-Θα δοκιμαστεί στον Αστέρα!


Την ελευθέρας του κατέθεσε ο 15χρονος Κώστας Χρυσαφόπουλος. Ο κεντρικός μέσος αποδεσμεύτηκε από την ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.
Ο Χρυσαφόπουλος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α΄ Ευρυτανίας με την ομάδα της Κρέντης και ήταν δανεικός από την Ακαδημία. Αγωνίστηκε σε  20 παιχνίδια και πέτυχε 4 τέρματα, ήταν εξαιρετικός, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Ο Χρυσαφόπουλος θα δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στην ομάδα του Αστέρα. Οι άνθρωποι της ομάδας του Αστέρα εντόπισαν τον ποδοσφαιριστή στα φιλικά κόντρα στην μικτή Ευρυτανίας, που έδωσαν στο Καρπενήσι και είδαν την αξία του ποδοσφαιριστή, με τον Σάκη Τσιώλη να μένει εντυπωσιασμένος από την ποιότητα και τα χαρίσματα του
Ο νεαρός Ευρυτάνας άσος έμεινε ελεύθερος, για να επιδιώξει να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και εάν μπορέσει να κάνει το «μπαμ» στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Ήταν επίσης βασικό στέλεχος της μικτής παίδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας και είχε κληθεί στην Περιφερειακή ομάδα του 6ου ομίλου από τον τεχνικό Γιώργο Φαμέλη, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής σε ένα από τα δυο παιχνίδια.

Τα  στατιστικά του



Κώστας Χρυσαφόπουλος(Μέσος, 15 ετών)
Περίοδος
Ομάδα
Κατ.
Συμμ.
Γκολ
2011-2012
Κρέντη
Α΄ ΕΠΣΕ
20
4