Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Δημόσια συζήτηση για το μέλλον του ΑΠΟΚ


Έντονη κινητικότητα υπάρχει από την ομάδα σωτήριας του ΑΠΟΚ. Οι εξελίξεις προχωρούν και είναι θετικές για τον ιστορικό σύλλογο του Καρπενησίου. Τα άτομα συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με τους ποδοσφαιριστές και συζήτησαν μαζί τους.
Ξεκαθαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές ότι δεν θα διατεθούν χρήματα και κύριος στόχος είναι η σωτηρία της ομάδας. Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν τα δελτία τους στο χέρι, αφού έχουν πάρει υπογραφές στην αίτηση μεταβολής από την προηγούμενη διοίκηση και περιμένουν τις εξελίξεις των επόμενων ημερών. Προτεραιότητα όλων είναι ο ΑΠΟΚ και για αυτό δεν έχουν προχωρήσει στην μεταγραφή τους σε κάποια άλλη ομάδα.
Την Κυριακή (22/7) στις 7 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ανοικτή συζήτηση σε αίθουσα του ξενοδοχείου Μοντάνα. Έχουν την δυνατότητα να παραβρεθούν φίλοι της ομάδας και όχι μόνο και να συζητήσουν για όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου.
Ισχυρός άντρας δεν υπάρχει… και ο ΑΠΟΚ έχει σωθεί χάρης την κινητοποίηση μερίδας φίλων του, που αγαπούν το ιστορικό σωματείο.
Η νέα διοίκηση θα προκύψει την Τετάρτη 25 Ιουλίου, καθώς έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση με κύριο θέμα την συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου. Η νέα διοίκηση θα πρέπει να «τρέξει», καθώς ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν έχει αργήσει σημαντικά, αφού το νέο πρωτάθλημα ξεκινά σε μόλις 40 ημέρες.

* Την Παρασκευή (20/7) θα δημοσιευτεί στο “Evrytania Sport” συνέντευξη του εκπροσώπου της ομάδας σωτήριας του ΑΠΟΚ Γιώργου Λαθύρη.