Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Η απονομή στους νικητές του τουρνουά μπάσκετ της Κρέντης

Μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού του 1ου τουρνουά μπάσκετ συλλόγου νέων Κρέντης, ακολούθησε η απονομή στις 3 πρώτες ομάδες. Η νικήτρια ομάδα της Drink παρέλαβε τα μετάλλια και  το κύπελλο του νικητή από την Πρόεδρο του συλλόγου νέων Κρέντης Σταυρούλα Μάκκα. Το κύπελλο σήκωσε ψηλά ο Χρήστος Κοσμάς κάτω από πανηγυρισμούς και επευφημίες των συμπαικτών του.
Μετάλλια απονεμήθηκαν στους φιναλίστ και συγκεκριμένα στην Βαρβαριάδα Beach και στους 3ους, την ομάδα Born Winners. Τις απονομές των μεταλλίων έκανε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου νέων Κρέντης Πάνος Λεπενιώτης και τα μέλη του συλλόγου Νίκος Βούρτσας και Πάνος Κουτσιούμπας.
Στην συνέχεια ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες των νικητών.
Λίγα λεπτά πριν είχε γίνει η απονομή στον MVP του τουρνουά Πάνο Βλάχο και στον νικητή του διαγωνισμού τριπόντων Κώστα Καλύβα.

Τα πήρε όλα η Drink Team
Η ομάδα της Drink Team κέρδισε και τα 3 κύπελλα που δόθηκαν στην διοργάνωση. Πέρα από την πρωτιά κατέλαβε παίκτης της το βραβείο MVP ,αλλά ανέδειξε και τον νικητή τριπόντων.

MVP ο Βλάχος
Ο Πάνος Βλάχος της Drink Team μετά από ψηφοφορία των αρχηγών των ομάδων του τουρνουά αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος αθλητής του τουρνουά. Του απονεμήθηκε το κύπελλο του MVP. Την απονομή έκανε ο γραμματέας  του συλλόγου νέων Κρέντης Κώστας Μάκκας.



Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος