Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Camelot-Τα Μαύρα Πιστόλια 10-2

Παράσταση τροπαιούχου έκανε το Camelot Bar. Συνέτριψε με διαφορά 8 τερμάτων και συγκεκριμένα με 10-2 τα Μαύρα Πιστόλια.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16/7, άρχισε στις 21:00 και ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Το Camelot είναι η πρώτη ομάδα, που κάνει το 3Χ3. Έφτασε στους τρεις βαθμούς, αν και αδιάφορο, καθώς έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ, αγωνιζόμενο χωρίς τρια στελέχη του (Κορέντζελος-Κωστής-Ράικος). Η ομάδα του Δημήτρη Νάσιου τερμάτισε πρώτη στον όμιλος με 9 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει στην φάση των «8» τους Πίου-Πίου.
Τα Μαύρα Πιστόλια υποτάχτηκαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Μάκκα τερμάτισε στην 3η θέση, με ένα μόλις βαθμό. Έδωσε δυο παιχνίδια, καθώς δεν μπόρεσε να κατέβει απέναντι στους Never Fold. Μετά την αποχώρηση του Άλκη Κατή από την εστία και την αντικατάσταση του υποχώρησαν, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην βαριά ήττα.

Ηγέτης ο «Ράμμερ»


Κορυφαίος των νικητών ο προπονητής-αρχηγός και εκ των ιδιοκτητών του Camelot Bar Δημήτρης Νάσιος. Πέτυχε 5 συνολικά γκολ και ήταν εντυπωσιακός. Παράλληλα «έσπαγε» έξοχα την μπάλα, μοιράζοντας ασίστ. Δυο τέρματα πέτυχε ο Θωμάς Τσίπρας και από ένα οι: Ηλιάδης, Φλωράκης και Καλτσής.

Δυο παίχτες από ένα

 












Τα τέρματα για τους ηττημένους σημείωσαν ο 19χρονος Χρήστος Μάκκας και ο Θωμάς Γκορόγιας, μετά από λάθος του Γιώργου Ζαγκότση.


Πορτιέρο ο «Τσέλος»


Την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο προερχόμενος από τραυματισμό Γιώργος Ζαγκότσης. Υπερασπίστηκε την εστία του Camelot, ενώ ο Θεοδόσης Κόκκοτος είχε ολιγόλεπτη παρουσία στην επανάληψη εκτός τέρματος.

Ισχνό προβάδισμα
Μόλις με 2-0 προηγήθηκε το Camelot στο πρώτο ημίχρονο, χάρης σε γκολ των Τσίπρα και Νάσιου.

Έπαιξε μπαλάρα


Οι τυπικά γηπεδούχοι στην επανάληψη και με μπροστάρη τον Νάσιο ήταν ασταμάτητοι. Σκόραραν ακατάπαυστα και έφτασαν το σκορ στα επίπεδα του 10-2. Ήταν η πρώτη ομάδα, που κατάφερε να σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων. Με κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκε ο Θωμάς Τσίπρας, που πρόσθεσε άλλο ένα γκολ, δείχνοντας τις ικανότητες τους στο σκοράρισμα.
Τα Μαύρα Πιστόλια μείωσαν στο τέλος, προσπαθώντας να περιορίσουν την έκταση της ήττας.

Εξιλεώθηκε ο Φλωράκης


Ο Λάμπρος Φλωράκης, μετά από εξαιρετική ασίστ του Δημήτρη Νάσιου…έχασε ένα γκολ που δεν χάνεται. Λίγο αργότερα εξιλεώθηκε, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στον αγώνα, αλλά και στο τουρνουά.

Σκορ Ημιχρόνου: 2-0
Τελικό Σκορ: 10-2

Συνθέσεις Ομάδων

Camelot (Δημήτρης Νάσιος): Ζαγκότσης, Ηλιάδης 1, Λέρης, Τσίπρας 2, Φλωράκης 1(Νάσιος 5, Καλτσής 1, Κόκκοτος)

Τα Μαύρα Πιστόλια (Βαγγέλης Μάκκας): Κόγιας Κ., Κατής, Μάκκας Χ. 1, Κόγιας Λ., Γκορόγιας 1(Αρωνιάδας, Μάκκας Ε.)

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης










Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος