Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Camelot-Πίου Πίου 2-3

Οι Πίου-Πίου επικράτησαν με 3-2 του Camelot Bar. Οι «κίτρινοι» πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά μετά από συναρπαστικό παιχνίδι.
Το ματς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιουλίου. Ήταν ο πρώτος προημιτελικός του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Οι δυο ομάδες «μονομάχησαν» για το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά, παίζοντας με πολύ πάθος.
Η ομάδα των Φλωράκη-Αρβανίτη έπαιξε έξυπνα και αιφνιδίασε τον αντίπαλο από το ξεκίνημα του αγώνα. Πήραν μια σπουδαία πρόκριση απέναντι σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Είχε την πρωτοπορία για το μεγαλύτερο διάστημα του ματς. Δυο τέρματα σημείωσε ο Γιάννης Φλωράκης, ενώ να τονίσουμε πως στον πάγκο έμειναν οι: Κοσμάς Τσιαμάκης και Γιώργος Σαλαγιάννης, που δεν αγωνίστηκαν καθόλου. Οι Πίου-Πίου θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Status-Ουράνιε.
Το Camelot δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στον θεσμό, η οποία ήταν καθοριστική, καθώς τέθηκε νοκ-άουτ. Στα τελευταία λεπτά πίεσε τον αντίπαλο, προσπαθώντας για την ισοφάριση. Μάλιστα έχασε πέναλτι στην εκπνοή του αγώνα. Για το συγκρότημα του Δημήτρη Νάσιου μέτρησαν οι απώλειες των τραυματιών Γιώργου Ζαγκότση και Γιάννη Ηλιάδη. Σε αρκετά καλή ημέρα με καίριες επεμβάσεις ήταν ο Θεοδόσης Κόκκοτος.

Με δυο διαιτητές
Οι αγώνες των προημιτελικών έγινε με την παρουσία δυο διαιτητών (Λάμπρου και Γαλάνης).

Δυο γκολ ο Φλωράκης


Ο Γιάννης Φλωράκης ήταν εξαιρετικός σε αυτό το παιχνίδι. Σημείωσε δυο τέρματα, ενώ ένα πέτυχε ο Πάνος Αρβανίτης. Από πλευράς Camelot μια φορά σκόραρε ο Χρήστος Λέρης και άλλη 1 ο Γιώργος Ράικος, που προήλθαν από τον πάγκο.

Προηγήθηκαν οι Πίου-Πίου
Με 0-2 χάρης σε γκολ του Φλωράκη και του Αρβανίτη βρέθηκαν μπροστά οι Πίου-Πίου. Ο 17χρονος Χρήστος Λέρης, ύστερα από όμορφη ασίστ του Λάμπρου Φλωράκη μείωσε σε 1-2, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

«Έχασε» Ηλιάδη


Πλήγμα για την ομάδα του Camelot Bar αποτέλεσε ο τραυματισμός του έμπειρου Γιάννη Ηλιάδη, που πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για 10 λεπτά.

Ισοφάρισε ο Ράικος, αλλά άμεση απάντηση


Με ένα μακρινό σουτ ο Γιώργος Ράικος στο δεύτερο 20λεπτο νίκησε τον Γιώργο Καλύβα και έκανε το 2-2. Ωστόσο ο Γιάννης Φλωράκης πέτυχε και τρίτο τέρμα, οδηγώντας την ομάδα του στην πρόκριση.

Άστοχο πέναλτι του Λ. Φλωράκη


Ο Λάμπρος Φλωράκης κέρδισε πέναλτι από τον Αλέκο Οικονόμου (Είχε τιμωρηθεί με κίτρινη στο α΄ μέρος) στο φινάλε. Ο ίδιος εκτέλεσε, αλλά ο Καλύβας απέκρουσε. Νωρίτερα ο Δημήτρης Νάσιος από ασίστ του Φλωράκη Λ. αστόχησε από κοντά.



Νικητής ο μεγάλος
Στην οικογενειακή μονομαχία των «Φλωρακαίων» ο κατά δυο χρόνια μεγαλύτερος Γιάννης με τους Πίου-Πίου επικράτησε του αδερφού του Λάμπρου, που αγωνίστηκε με το Camelot.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-2
Τελικό Σκορ: 2-3

Συνθέσεις Ομάδων

Camelot (Δημήτρης Νάσιος): Κόκκοτος, Ηλιάδης, Κορέντζελος, Τσίπρας, Φλωράκης Λ.(Νάσιος, Ράικος 1, Λέρης 1, Καλτσής)

Πίου-Πίου (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας, Οικονόμου, Ντότσικας, Αρβανίτης 1, Φλωράκης 2(Τσιλιμέκης Δ., Γραμματίκας, Τριανταφύλλου, Σταμούλης)

Διαιτητές: Βασίλης Λάμπρου & Ηλίας Γαλάνης









Ρεπορτάζ : Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος