Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Μοϊκάνα-Camelot 2-5

«Ζορίστηκε», αλλά τελικά τα κατάφερε το Camelot Bar. Επικράτησε της ομάδας «Άσε με μάνα σηκώνω μοϊκάνα» με σκορ 5-2, κάνοντας το 2/2.
Ο αγώνας έγινε στις 8 το Σάββατο 15/7, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup (1ος Όμιλος).
Το Camelot εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου, φτάνοντας τους 6 βαθμούς. Η ομάδα του Δημήτρη Νάσιου δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, αλλά στο τέλος σοβαρεύτηκε και πέτυχε την νίκη. Την Δευτέρα 16/7 κοντράρεται με τα Μαύρα Πιστόλια σε αδιάφορο για αυτό βαθμολογικά παιχνίδι. Αρχίζει ήδη να ετοιμάζεται για τα προημιτελικά. Δεν αγωνίστηκε ξανά ο τραυματίας Γιώργος Ζαγκότσης, ενώ αυτήν την φορά υπήρχαν περισσότερες λύσεις από τον πάγκο.
Η « Μοϊκάνα» παρουσίασε ένα αρκετά μαχητικό σύνολο, κοντράροντας στα ίσια τον αντίπαλο. Εμφανίστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ επιθετικά δεν κατάφερε ξανά να περάσει το «φράγμα» των δυο τερμάτων» . Είναι στην 3η θέση του ομίλου και θέλει οπωσδήποτε την πρώτη του νίκη απέναντι στην ομάδα Never Fold, για να μπει στους «8» ως 2η.

Με λευκά
Το Camelot έπαιξε με λευκά μπλουζάκια σε αντίθεση με την πρεμιέρα, που αγωνίστηκε με πορτοκαλί.


Ιδανική εμφάνιση Λέρη


Προερχόμενος από τον πάγκο ο 17χρονος Χρήστος Λέρης με δυο καθοριστικά γκολ στο φινάλε χάρισε στην ομάδα του την νίκη. Από ένα γκολ σημείωσαν οι: Γιάννης Ηλιάδης, Νίκος Κορέντζελος και Δημήτρης Νάσιος.

Καλύτερος ο Ιωάννου-Και Φουρλιάς

 












Ο Πάνος Ιωάννου της «Μοϊκάνας» ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ σημείωσε ένα πολύ όμορφο τέρμα με δυνατό μακρινό μονοκόμματο σουτ, νικώντας τον σταθερό Θεοδόση Κόκκοτο.
Αγωνίστηκε και ο πολύπειρος άλλοτε δεινός σκόρερ των Ευρυτανικών γηπέδων Πάνος Φουρλιάς, προσθέτοντας εμπειρία στο νεανικό σύνολο.

Ντέρμπι το α΄ 


Το Camelot προηγήθηκε με γκολ του φορμαρισμένου Νίκου Κορέντζελου, με τον Πάνο Ιωάννου να ισοφαρίζει. Ο αρχηγός Δημήτρης Νάσιος έκανε το 1-2 (Σκορ ημιχρόνου).

Ισοφάριση με Μπάρλα


Ο 23χρονος Νίκος Μπάρλας ισοφάρισε σε 2-2, βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι Και τα δυο γκολ των ηττημένων σημειώθηκαν από εκτέλεσεις κόρνερ από τα δεξιά.

«Μίλησε» η εμπειρία


Το Camelot στο «φάσμα» της ισοπαλίας ανέβηκε στα τελευταία 8-10 λεπτά. Είχε χάσει προηγουμένως πολλές ευκαιρίες, καθώς συνάντησε ηρωική αντίσταση. Με δυο τέρματα του Λέρη και ένα του έμπειρου Ηλιάδη πήρε τους τρεις βαθμούς, αποδεικνύοντας πως έχει «μέταλλο» νικητή.

Κίτρινη στον Θ. Ζαλοκώστα


Ο Θωμάς Ζαλοκώστας στην επανάληψη τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα (2 λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου) για τράβηγμα σε αντίπαλο.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-2
Τελικό Σκορ: 2-5

Συνθέσεις Ομάδων

Μοϊκάνα (Νίκος Μπάρλας): Κεραμάρης, Ιωάννου 1, Ζαλοκώστας Θ., Φουρλιάς, Τσιτούρης(Ζαλοκώστας Γ., Τσιτσάνης, Μπάρλας 1)

Camelot (Δημήτρης Νάσιος): Κόκκοτος, Ηλιάδης 1, Φλωράκης, Κορέντζελος 1, Ράικος(Νάσιος 1, Τσίπρας, Λέρης 2, Καλτσής)

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου







Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος