Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Camelot-Never Fold 9-3

Από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις του το Camelot F.C. και επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία του Never Fold. Το ματς έληξε 9-3.
Ο αγώνας έγινε την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 7 για τα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του Casmir Cup. Ήταν το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης.
Το Camelot έδειξε ότι θα αποτελέσει φαβορί για την κατάκτηση και αυτού του τουρνουά.
Εξασφάλισε την νίκη του από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και στο δεύτερο κατέβασε ρυθμούς, καθώς θα μπορούσε να είχε φτάσει το σκορ σε μεγαλύτερα επίπεδα. Δεν αγωνίστηκε από τους νικητές ο τραυματίας Γιώργος Ζαγκότσης, ενώ για να προφυλαχτεί ο Γιάννης Ηλιάδης αγωνίστηκε μικρότερο χρονικό διάστημα.
Από την άλλη πλευρά οι ηττημένοι παρουσιάστηκαν ασύνδετοι στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη βελτίωσαν την αμυντική τους και την επιθετική τους παρουσία και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο αντίπαλος έβαλε το πόδι στο φρένο κατάφεραν να κατεβάσουν την διαφορά.

Σε φόρμα ο Κορέντζελος


Από τους νικητές σε εντυπωσιακή ημέρα ήταν ο Νίκος Κορέντζελος. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε 5 φορές και θέτει υποψηφιότητα για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Δυο τέρματα σημείωσε ο κατά ένα χρόνο μικρότερος του Θωμάς Τσίπρας.

Από 1 γκολ τρεις


Από την ομάδα των Never Fold τρεις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι συνεπώνυμοι Πολυχρόνης, Χρήστος (Αδέρφια) και Βασίλης Λιάγκος σκόραραν από μια φορά ο καθένας.

«Χαλαρά» από το α΄
Πολύ καλύτερο στο πρώτο μέρος το Camelot βρέθηκε προηγούμενο με 8-0, βγάζοντας όμορφους συνδυασμούς και σκοράροντας κατά βούληση.

Μείωση του σκορ
Η επανάληψη δεν είχε καθόλου ενδιαφέρον, καθώς τα πάντα είχαν κριθεί. Η ομάδα των Never Fold κατάφερε να μαζέψει την διαφορά και με επιμέρους σκορ του δεύτερου 20λεπτο το 1-3 μείωσε στο τελικό 9-3.

Σκορ Ημιχρόνου: 8-0
Τελικό Σκορ: 9-3

Συνθέσεις Ομάδων

Camelot F.C. (Δημήτρης Νάσιος): Κόκκοτος, Τσίπρας 2, Ηλιάδης 1, Κορέντζελος 5, Φλωράκης (Καλτσής 1, Νάσιος)

Never Fold (Βασίλης Λιάγκος): Κοράκης, Λιάγκος Χ. 1, Λιάγκος Β. 1, Λιάγκος Π. 1, Αθανασιάς (Μπακογεώργος, Σκύπι)

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου












Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος