Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Νικητής του διαγωνισμού τριπόντων ο Κώστας Καλύβας της Drink Team

Στο διάλλειμα μεταξύ μικρού και μεγάλου τελικού του 1ου τουρνουά μπάσκετ συλλόγου νέων Κρέντης διεξήχθη διαγωνισμός τριπόντων. Νικητής του διαγωνισμού αναδείχτηκε ο Κώστας Καλύβας της Drink Team, που ευστόχησε σε 4 από τις 10 συνολικά προσπάθειες.
Οι 5 ομάδες είχαν δικαίωμα να δηλώσουν 2 αθλητές στον διαγωνισμό. Επειδή η Γρανίτσα απουσίαζε, καθώς δεν έχει αποκλειστεί συμμετείχαν και δυο φίλαθλοι και συνολικά έλαβαν μέρος 10 άτομα.
Οι φίλαθλοι που διαγωνίστηκαν ήταν ο Σταύρος Κοσμάς και ο Κώστας Βούρτσας. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε λίγο μετά τις 6. Την δεύτερη θέση κατέλαβαν με 3 εύστοχες προσπάθειες ο Γιώργος Βούρτσας του Coetus και ο Μιχάλης Λάππας των Born Winners. Δεν ευστόχησε σε καμία προσπάθεια ο Λάμπρος Φλωράκης της Βαρβαριάδας και ο φίλαθλος Κώστας Βούρτσας.

Οι συμμετέχοντες και τα ποσοστά τους
10 αθλητές συμμετείχαν στον διαγωνισμό  και είχαν κατά σειρά τις αντίστοιχες εύστοχες προσπάθειες :
Γιάννης Τσιγαρίδας (Βαρβαριάδα Beach) : 2/10
Κώστας Μάκκας (Coetus) : 2/10
Νίκος Βούρτσας (Born Winners) : 2/10
Κώστας Καλύβας (Drink Team) : 4/10
Σταύρος Κοσμάς (Φίλαθλος) : 1/10
Λάμπρος Φλωράκης (Βαρβαριάδα Beach) : 0/10
Γιώργος Βούρτσας (Coetus) : 3/10
Μιχάλης Λάππας (Born Winners) : 3/10
Σάκης Θεοχάρης (Drink Team) : 1/10
Κώστας Βούρτσας (Φίλαθλος) : 0/10

Η απονομή στον Καλύβα
Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού πραγματοποιήθηκε η απονομή στον νικητή του διαγωνισμού τριπόντων. Το κύπελλο παρέλαβε ο Κώστας Καλύβας από τον Κώστα Μάκκα, ο οποίος είναι ο γραμματέας του συλλόγου νέων Κρέντης.



2 σουτ από 5 σημεία
Οι διαγωνιζόμενοι μέσα σε 1 λεπτό έπρεπε να σουτάρουν 2 φορές από 5 διαφορετικά σημεία. Χρησιμοποιήθηκαν κώνοι για τα σημεία και Ball Boys, που έδιναν γρήγορα την μπάλα στους διαγωνιζόμενους. Κανείς δεν εξάντλησε τον χρόνο, αφού το 1 λεπτό αποδείχτηκε υπεραρκετό.





























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος