Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Οι Άλλοι-Friends 0-8

Επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί το Friends Café. Επιβλήθηκε άνετα με 8-0 των Άλλων σε αγώνα, που δεν χωράει καμία κριτική. Έκανε μάλιστα το 2/2, με τις δυο ομάδες να τραβούν αντίθετη πορεία, καθώς οι Άλλοι έχουν ισάριθμες ήττες.
Το ματς διεξήχθη την Κυριακή 15 Ιουλίου, άρχισε στις 9 και ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής (4ος Όμιλος) του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων ήταν φανερή σε όλους τους τομείς.
Το Friends Café, έχοντας 10 ποδοσφαιριστές στην διάθεση και με πληθώρα ποιοτικών ποδοσφαιριστών σκόραρε 4 φορές σε κάθε ημίχρονο. Έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα και θα διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση της κούπας. Προκρίθηκε στην 8αδα και θα κοντραριστεί την Τρίτη απέναντι στους Ουράνιε για την πρώτη θέση του ομίλου
Οι Άλλοι πάλεψαν για 10-12 περίπου λεπτά, όπου κρατούσαν το σκορ στα επίπεδα του 0-1. Κατέβηκαν να αγωνιστούν με αμυντικούς προσανατολισμούς και να αποφύγουν την συντριβή. Αυτήν την φορά είχαν 8 ποδοσφαιριστές στην διάθεση τους. Η ομάδα του Γιάννη Τσάκνη ήταν η πρώτη, που δεν σκόραρε κανένα γκολ σε όλο το 40λεπτο!. Έμεινε νοκ-άουτ και θα αναμετρηθεί με τα Τσουβάλια για την τρίτη θέση γοήτρου.

Με πράσινες εμφανίσεις
Το Friends Café των Κώστα Ζαραβέλη-Δημήτρη Τσέκα φόρεσε για πρώτη φορά τις νέες πράσινες εμφανίσεις του.


Mr Assit ο Χ. Ζαραβέλης


Πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε αρκετές ασίστ. Ο λόγος για τον Χάρη Ζαραβέλη, ο οποίος ήταν ξανά εξαιρετικός και εκ των κορυφαίων του Friends.

Νέα πρόσωπα


Από πλευράς ηττημένων την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν ο πορτιέρο Πάνος Οικονόμου, ο Πάνος Ζιάκας και ο Πάνος Μάρκης. Από την αντίπερα όχθη ντεμπούτο έκαναν ο Κώστας Καλύβας, ο Άλεξ Μπακαλίδης και ο Νίκος Λυρούδιας. Εκτός ήταν ο τραυματίας πορτιέρο Παύλος Κουτούμπας.

«Καθάρισε» ο Μπακαλίδης


Ο Άλεξ Μπακαλίδης πέτυχε τέσσερα συνολικά γκολ. Με τρία τέρματα στο πρώτο 20λεπτο «καθάρισε» τον αγώνα. Το Friends Café προηγήθηκε με 0-4, καθώς άλλο ένα γκολ πέτυχε ο Χάρης Ζαραβέλης, που εκτός από δημιουργός ήταν και εκτελεστής.

Απτόητοι και ωραίοι
Με άλλα τέσσερα γκολ το Friends έφτασε στο τελικό 0-8. Ο «Μπάκα» πέτυχε το 4ο του τέρμα, ενώ μια φορά χρίστηκαν σκόρερ ο αρχηγός Κώστας Ζαραβέλης, ο Κώστας Καλύβας, που προώθησε την μπάλα στα δίχτυα από εξαιρετική ασίστ του Μπακαλίδη, ενώ ένα παλικαρίσιο τέρμα σημείωσε ο Χρήστος Παρούτσας.
Οι νικητές μάλιστα έκαναν συνεχόμενες αλλαγές, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής σε όλους.

Σταματούσαν στον Λυρούδια


Ευκαιρίες για το γκολ της τιμής είχαν οι Άλλοι. Ωστόσο οι προσπάθειες τους σταματούσαν στον Νίκο Λυρούδια. Αρκετές ευκαιρίες απώλεσε ο Πάνος Μάρκης, ενώ ξεχώρισε η διπλή απόκρουση του νησιώτη πορτιέρο σε διαδοχικά σουτ των Τσάκνη-Ζιάκα.

Σκορ Ημιχρόνου: 0-4
Τελικό Σκορ: 0-8

Συνθέσεις Ομάδων

Οι Άλλοι (Γιάννης Τσάκνης): Οικονόμου, Ιωάννου, Τσάκνης, Ζιάκας, Σεντής (Μάρκης, Μαντέκας, Τσίγκας)

Friends (Κώστας Ζαραβέλης): Λυρούδιας, Ζαραβέλης Χ. 1, Ζαραβέλης Κ. 1, Καλύβας 1, Μπακαλίδης 4(Ίβρος, Κολόκας, Παρούτσας 1, Τσέκας, Χονδρός)

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου









Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος