Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Πίου-Πίου-Friends 2-5

Την τρίτη θέση κατέκτησε το Friends Café. Επικράτησε με σκορ 5-2 των Πίου-Πίου, έχοντας την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Ο μικρός τελικός διεξήχθη την Κυριακή 22/7 και άρχισε στις 20:00. Ήταν ο τελευταίος αγώνας και για τις δυο ομάδες στο 1ο τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Το Friends των Ζαραβέλη-Τσέκα έβγαλε όμορφους συνδυασμούς με κύριο αποδέκτη τον Μπακαλίδη, καθώς το κύριο μέλημα των «πράσινων» μετά την νίκη ήταν η ανάδειξη του ποδοσφαιριστή τους ως πρώτο σκόρερ. Η αξιόλογη ομάδα τερμάτισε τρίτη και είχε χάσει στις λεπτομέρειες και στο γκολ το εισιτήριο για τον τελικό. Αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, ενώ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Χρήστος Παρούτσας, που έμεινε στον πάγκο.
Οι Πίου-Πίου αντιμετώπισαν έναν καλύτερο αντίπαλο, διατηρώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, κυρίως στο πρώτο μέρος. Οι «κίτρινοι» έπαιξαν χωρίς τον τραυματία αρχηγό τους Πάνο Αρβανίτη. Έκαναν την υπέρβαση τους, καθώς βρέθηκαν στην πρώτη 4αδα μετά την πρόκριση επί του φαβορί Camelot. Η ομάδα των Φλωράκη-Αρβανίτη ολοκλήρωσε το τουρνουά με δυο ήττες.

4 γκολ ο «Μπάκα»


Παρά τα 4 τέρματα, που σημείωσε ο Άλεξ Μπακαλίδης των «πράσινων» δεν κατάφερε να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ. Αναδείχτηκε δεύτερος με 13 γκολ. Άλλο ένα τέρμα πρόσθεσε ο Χάρης Ζαραβέλης, που έφτασε τα 6 και ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του.
Ο «Μπάκα» απουσίασε από την πρεμιέρα κόντρα στα Τσουβάλια και αυτό αποδείχτηκε καθοριστικό στην μη ανάδειξη του σε πρώτο «γκολτζή».

Νο1 ο γιατρός


Ο γνωστός ιατρός Γιώργος Σαλαγιάννης υπερασπίστηκε για πρώτη φορά την εστία των Πίου-Πίου, έχοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση και καλές επεμβάσεις στο ενεργητικό του.

2 γκολ ο «Ντο» 


Και τα δυο τέρματα των ηττημένων σημείωσε ο Βασίλης Ντότσικας. Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε τα 3 συνολικά στο τουρνουά.

Πράσινο προβάδισμα
Με δυο τέρματα του Μπακαλίδη το Friends βρέθηκε μπροστά στο πρώτο 20λεπτο με 2-1. Οι τυπικά γηπεδούχοι μείωσαν στο φινάλε με τον Ντότσικα, ενώ είχαν και δυο δοκάρια με τον Μάκη Τριανταφύλλου και τον Θοδωρή Τσιλιμέκη.

Όλα για τον συμπαίχτη τους 


Το Friends «καθάρισε» την νίκη του στην επανάληψη, προηγούμενο με 1-4. Ένα τέρμα σημείωσε ο Μπακαλίδης και ένα ο Ζαραβέλης Χ. Ο Ντότσικας μείωσε σε 2-4, ενώ ο Μπακαλίδης συμπλήρωσε καρέ γκολ, φτάνοντας τα 13 και ξεπερνώντας προσωρινά τον Νικολάου των Ουράνιε, που αγωνιζόταν στον μεγάλο τελικό.
Δυο ωραίες ασίστ στον Άλεξ Μπακαλίδη έκανε ο Κώστας Καλύβας (Φώτο), ενώ ο Δημήτρης Τσέκας σε άδειο τέρμα προτίμησε να «σπάσει» την μπάλα στον συμπαίχτη του, παρά να σκοράρει ο ίδιος, δείγμα του πολύ καλού κλίματος, της ομόνοιας και του κοινού στόχου, που υπήρχε στους τρίτους του τουρνουά.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-2
Τελικό Σκορ: 2-5

Συνθέσεις Ομάδων

Πίου-Πίου (Γιάννης Φλωράκης): Σαλαγιάννης, Τσιαμάκης, Τριανταφύλλου, Τσιλιμέκης Δ., Φλωράκης(Ντότσικας 2, Τσιλιμέκης Θ., Οικονόμου)

Friends (Κώστας Ζαραβέλης): Λυρούδιας, Ζαραβέλης Χ. 1, Μπακαλίδης 4, Κολόκας, Ίβρος(Ζαραβέλης Κ., Καλύβας, Τσέκας)

Διαιτητές: Βασίλης Λάμπρου &  Στέλιος Σώμαλης












Ρεπορτάζ : Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος