Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Friends-Ουράνιε 6-3

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι το Friends Café ανέβασε την απόδοση του, όταν έπρεπε και επιβλήθηκε των Ουράνιε με σκορ 6-3.
Το ματς διεξήχθη την Τρίτη 17/7 και ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Kasmir Cup. Άρχισε στις 9. Οι δυο ομάδες διεκδικούσαν την πρώτη θέση, καθώς είχαν κατακτήσει και οι δυο την πρόκριση.
Το Friends Café πιστοποίησε και σε αυτό το ματς την ποιότητα και την κλάση των μονάδων, που διαθέτει. Διαθέτει εξαιρετικούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Παρά το γεγονός ότι για αρκετό διάστημα «ζορίστηκε» έδειξε χαρακτήρα και πανηγύρισε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Τερμάτισε πρώτο με 3 νίκες (9 βαθμοί). Οι «πράσινοι», από τους οποίους απουσίαζαν οι Τσέκας-Συγκελόπουλος αντιμετωπίζουν στους «8» το Είθισται και είναι το φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά.
Οι Ουράνιε ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, έχοντας στην σύνθεση τους έναν εξαιρετικό Νίκο Νικολάου. Απέδωσαν και αυτοί γρήγορο ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας όμορφα γκολ με έξοχους συνδυασμούς. Στο τελευταίο 10λεπτο η απόδοση τους έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα. Οι «πορτοκαλί» τερμάτισαν 2οι με 6 βαθμούς και θα παίξουν με το Status στα προημιτελικά.

Λίγες αλλαγές
Οι δυο ομάδες δεν πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως Πάνος Πασσάς (Friends) και Ηρακλής Καρατσίκης (Ουράνιε) δεν αγωνίστηκαν λεπτό.

Μπακαλίδης το οδηγεί


Με χατ-τρικ ο Άλεξ Μπακαλίδης ήταν ο ηγέτης και σε αυτό το ματς των «πράσινων». Από ένα γκολ πέτυχαν ο Κώστας Ζαραβέλης, ο Χάρης Ζαραβέλης και ο Κώστας Καλύβας.

Τρια γκολ ο Νικολάου


Πολύ καλός και σε αυτό το ματς για τους «πορτοκαλί» ήταν ο Νίκος Νικολάου. Ο 21χρονος πέτυχε όλα τα γκολ της ομάδας του και έφτασε τα 9, περνώντας πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Χαμηλό σκορ 


Οι Ουράνιε προηγήθηκαν με τον Νίκο Νικολάου, αλλά ο δυναμικός Κώστας Ζαραβέλης έφερε το παιχνίδι στα ίσια, διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου (1-1). Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και κυριάρχησε η δύναμη.

Καλύτερο το Friends


Με μπροστάρη τον Μπακαλίδη και άξιους συμπαραστάτες τους Καλύβα-Ζαραβέλη Χ. και Καλύβα το Friends έφτασε στην νίκη με 6-3. Οι Ουράνιε είχαν προηγηθεί ξανά με 1-2 και ισοφαρίσει σε 3-3, χάρης στις φιλότιμες προσπάθειες του Νικολάου.

Εντυπωσιακή ασίστ Χ. Ζαραβέλη


Με μια υπέροχη προσπάθεια, περνώντας τρεις ποδοσφαιριστές από αριστερά (Ακόμη και τον πορτιέρο Περικλή Πλακιά) ο Χάρης Ζαραβέλης μοίρασε ένα έτοιμο γκολ στον Άλεξ Μπακαλίδη. Σκόραρε επίσης ένα πολύ ωραίο γκολ από μακρινή απόσταση.

Νεύρα στο φινάλε
Οι ποδοσφαιριστές των Ουράνιε είχαν πολλά νεύρα στο φινάλε, ζητώντας φάουλ στο τελευταίο γκολ των νικητών. Με κόκκινη κάρτα τιμωρήθηκε στο φινάλε ο Νίκος Νικολάου (Βρισκόταν στον πάγκο) για εξύβριση στον Ηλία Γαλάνη, ενώ με κίτρινη παρατηρήθηκε ο Γιώργος Γραβιάς.



Σκορ Ημιχρόνου: 1-1
Τελικό Σκορ: 6-3

Συνθέσεις Ομάδων

Friends (Κώστας Ζαραβέλης): Λυρούδιας, Κολόκας, Ζαραβέλης Κ. 1, Ζαραβέλης Χ. 1, Μπακαλίδης 3(Ίβρος, Καλύβας 1, Χονδρός, Παρούτσας)

Ουράνιε (Κώστας Μπόνιας): Πλακιάς, Νικολάου 3, Μπόνιας, Σιαλμάς, Γραβιάς(Τριανταφυλλόπουλος, Σιταράς Κ. του Χ., Σιταράς Κ. του Ν., Λέντζος)

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης








Ρεπορτάζ : Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος