Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Friends-Τσουβάλια 7-1

Επίδειξη δύναμης έκανε το Friends Café. Σε ρυθμούς ρελαντί κατέβαλλε με το εντυπωσιακό 7-1 τα Τσουβάλια.
Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Kasmir Cup. Με αυτόν έληξε η 2η αγωνιστική ημέρα του τουρνουά 5Χ5, αλλά και η 1η αγωνιστική όλων των ομίλων.
Το Friends, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς πρωτοκλασάτα ονόματα, που έχει δηλώσει (Μπακαλίδης, Συγκελόπουλος, Καλύβας, Γεωργακόπουλος, Πασσάς, Λυρούδιας) παρουσίασε ένα αρκετά δυνατό σύνολο, με κινητήριους μοχλούς τους αδερφούς Ζαραβέλη. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο (εάν είναι σοβαρό και στα άλλα δυο ματς) ότι θα βρίσκεται στα προημιτελικά, ενώ θέτει υποψηφιότητα και για την κατάκτηση του τουρνουά.
Τα Τσουβάλια αδικούνται από την επίτευξη του μόλις ενός τέρματος τους. Δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες, βρίσκοντας ωστόσο απέναντι τους έναν αρκετά σταθερό Παύλο Κουτούμπα. Αμυντικά είχαν αρκετά κενά, καθώς ο αντίπαλος τους διασπούσε με ευκολία την άμυνα.

Κορυφαίος ο Χ. Ζαραβέλης


Όλα τα λεφτά ήταν ο Χάρης Ζαραβέλης. Κυριάρχησε στον χώρο της μεσαίας γραμμής και όχι μόνο. Ήταν επίσης ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και του αγώνα φυσικά με τρία τέρματα.

Φύλακας-άγγελος ο Κουτούμπας


Ο 17χρονος Παύλος Κουτούμπας του Friends πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Σε αυτόν οφείλεται κατά μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι η ομάδα του δέχτηκε μόλις ένα τέρμα, ενώ κυριάρχησε στην άμυνα ο Βασίλης Κολόκας.

Το γκολ ο Κουτσουπιάς


Ο 21χρονος Κώστας Κουτσουπιάς (Αγωνίζεται στο τοπικό Ζακύνθου με το Καταστάρι) πέτυχε το μοναδικό γκολ για τα Τσουβάλια. Το ένα μόλις τέρμα αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην διοργάνωση.

Χωρίς τραυματίες


Από τα Τσουβάλια δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι τραυματίες Άγγελος Ράπτης (Φώτο), που εκτέλεσε χρέη προπονητή και ο Μιχάλης Λάμπρου.

«Καθαρό» σκορ
Με τον 24χρονο Κώστα Ζαραβέλη να ανοίγει το σκορ και τον 22χρονο Χάρη Ζαραβέλη να αναλαμβάνει δράση με δυο προσωπικά γκολ το Friends Café ολοκλήρωσε το πρώτο 20λεπτο με σκορ ασφαλείας (3-0).


Και..Ίβρος


Δυο γκολ σημείωσε, αν και αμυντικός ο Δημήτρης Ίβρος, στο πρώτο εκ των οποίων δέχτηκε μια εξαιρετική ασίστ από τον Χάρη Ζαραβέλη. Σκόρερ χρίστηκε και ο πολύπειρος Δημήτρης Τσέκας.

Σκορ Ημιχρόνου: 3-0
Τελικό Σκορ: 7-1

Συνθέσεις Ομάδων

Friends (Κώστας Ζαραβέλης): Κουτούμπας, Ζαραβέλης Κ. 1, Ζαραβέλης Χ. 3, Ίβρος 2, Κολόκας(Παρούτσας, Χονδρός, Τσέκας 1)

Τσουβάλια (Άγγελος Ράπτης): Ζαχαρόπουλος Ξ., Σβερώνης, Καρφής, Λελούδης, Νούλας Μ.(Κουτσουπιάς 1, Νούλας Ο., Τσιάμης, Ζαχαρόπουλος Ν.)

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου










Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος