Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Πίου-Πίου-Heaven 2-6

Το εξαιρετικό Heaven Club επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής με 6-2 των Πίου-Πίου και πανηγύρισε και αυτό την πρόκριση του στους «8» και μάλιστα ως πρώτο.
Ο αγώνας έγινε την Δευτέρα 16/7 στις 8 και ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Kasmir Cup (2ος Όμιλος). Οι δυο ομάδες έπαιζαν για την πρωτιά, ενώ το Heaven σε περίπτωση ήττας θα έμενε εκτός συνέχειας.
Το Heaven του Κώστα Γιαννακόπουλου έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ανώτερο και στα δυο ημίχρονο έφτασε δίκαια στην νίκη. Στο τελευταίο 10λεπτο έπαιξε μάλιστα και ωραίο ποδόσφαιρο. Συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς διαθέτει βάθος και ποιότητα Τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς και χωρίς ήττα. Ετοιμάζεται για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τους Never Fold.
Οι Πίου-Πίου βρέθηκαν σε αρκετά κακή ημέρα. Εμφανίστηκαν ασύνδετοι και δεν έβρισκαν εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Στάθη Φακίτσα. Επιπλέον δεν τους βγήκαν τα σουτ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το άστοχο πέναλτι του Γιάννη Φλωράκη. Οι «κίτρινοι» έμειναν 2οι με 6 βαθμούς, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα και κοντράρονται στους «8» με το Camelot.

Με Λάκη


Την πρώτη του εμφάνιση με το Heaven πραγματοποίησε ο Λάκης Αναστασόπουλος. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής έκανε την ασίστ στον Ντουφεκιά στον δεύτερο γκολ της ομάδας του. Χρόνο συμμετοχής πήρε επίσης και ο Πάνος Κοντογιάννης, ενώ από πλευράς ηττημένων ντεμπούτο έκανε ο Θοδωρής Τσιλιμέκης.

Κόκκινες εμφανίσεις
Οι νικητές αγωνίστηκαν αυτήν την φορά με νέες κόκκινες εμφανίσεις.


Χατ-τρικ ο «Ντουφ»


Ο κορυφαίος του Heaven Club Βασίλης Ντουφεκιάς ήταν ο πρώτος σκορερ του αγώνα και αποδείχτηκε καθοριστικός σε άμυνα και επίθεση. Πέτυχε τρία συνολικά γκολ, ενώ από δυο είχε ο Δημήτρης Κουρλός και ένα ο Τάκης Σαΐτης.

1-2 το ημίχρονο


Με δυο γκολ του Ντουφεκιά το Heaven βρέθηκε μπροστά με σκορ 0-2. Ο Μάκης Τριανταφύλλου σκόραρε και σε αυτό το ματς, μειώνοντας σε 1-2.

Άνετοι και πρώτοι


Οι παίχτες του Heaven από την μέση και μπροστά πέταγαν «φωτιές» και προηγήθηκαν ακόμη και με 1-6. Το μόνο, που κατάφεραν οι Πίου-Πίου ήταν να μειώσουν με ωραίο πλασέ του Δημήτρη Τσιλιμέκη.

Άστοχο πέναλτι


Ο Γιάννης Φλωράκης αστόχησε σε πέναλτι, όταν το σκορ ήταν 1-2, καθώς νικήθηκε από τον Στάθη Φακίτσα, ο οποίος είχε ανατρέψει τον Κώστα Γραμματίκα.


Σκορ Ημιχρόνου: 1-2
Τελικό Σκορ: 2-6

Συνθέσεις Ομάδων

Πίου-Πίου (Γιάννης Φλωράκης): Τσιαμάκης, Οικονόμου, Τσιλιμέκης Δ. 1, Αρβανίτης, Φλωράκης(Γραμματίκας, Τσιλιμέκης Θ., Τριανταφύλλου 1)

Heaven (Πάνος Κοντογιάννης): Φακίτσας, Ντουφεκιάς 3, Καρβέλης, Σαΐτης 1, Κουρλός 2(Γιαννακόπουλος, Σαπούνης, Αναστασόπουλος, Αθανασόπουλος, Κοντογιάννης)

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου







Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος