Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Heaven-Friends 2-1

Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού με «χρυσό» σκορ τον Κώστα Γιαννακόπουλο το Heaven Club επικράτησε με σκορ 2-1 του Friends Café και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά.
Το ματς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιουλίου. Άρχισε στις 21:30 και ήταν ο δεύτερος ημιτελικός του 1ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Ήταν ένας αρκετά δυνατός αγώνας, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το σκορ κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Πολλοί τον χαρακτήρισαν ως πρόωρο τελικό.
Το Heaven κατάφερε να πάρει την νίκη-πρόκριση στις λεπτομέρειες, καθώς ήταν καλύτερο στην επανάληψη. Έκανε μάλιστα την ανατροπή στο σκορ. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του τουρνουά, έχοντας 4 νίκες συνολικά και 1 ισοπαλία. Οδηγίες από τον πάγκο έδινε ο Λάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος καθοδήγησε εξαιρετικά την ομάδα του. Στον τελικό το Heaven θα αντιμετωπίσει τους Ουράνιε, διεκδικώντας το τρόπαιο.
Το Friends ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο σκορ. Ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, ώστε να «κλειδώσει» την νίκη του. Στο δεύτερο 20λεπτο δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, καθώς οι αντίπαλοι είχαν «κλείσει» αρκετά καλά τον Άλεξ Μπακαλίδη. Οι «πράσινοι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα και θα παίξουν για την τρίτη θέση στον μικρό τελικό «κόντρα» στους Πίου-Πίου.

Αρκετοί έμειναν off
Πολλοί ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων δεν αγωνίστηκαν καθόλου. Από πλευράς νικητών οι: Πάνος Κοντογιάννης, Λάκης Αναστασόπουλος και Βαγγέλης Αθανασόπουλος, ενώ από το Friends στον πάγκο έμειναν οι: Χρήστος Παρούτσας, Δημήτρης Τσέκας, Δημήτρης Ίβρος και Πάνος Πασσάς.

Τρία δοκάρια 


Το Friends είχε τρία συνολικά δοκάρια στον αγώνα. Από μια φορά σημάδεψαν το δοκάρι του Στάθη Φακίτσα ο Κώστας Καλύβας, ο Χάρης Ζαραβέλης (Α΄ Μέρος) και ο Άλεξ Μπακαλίδης (Β΄ Μέρος).

Προβάδισμα με Κ. Ζαραβέλη


Με ένα μακρινό χαμηλό σουτ ο Κώστας Ζαραβέλης άνοιξε το σκορ (0-1) για την ομάδα του, που είχε σημαντικές ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Κώστα Καλύβα.

Άστοχο πέναλτι 


Ένα λεπτό πριν την λήξη του πρώτου 20λεπτου το Heaven κέρδισε πέναλτι σε χέρι του σκόρερ Κώστα Ζαραβέλη, μετά από σουτ του Δημήτρη Κουρλό. Ο αρχηγός του Friends τιμωρήθηκε μάλιστα και με κίτρινη κάρτα. Ο Τάκης Σαΐτης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Νίκου Λυρούδια. 


Αντεπίθεση και ισοφάριση 


Το Heaven βελτίωσε κατά πολύ την απόδοση την απόδοση του, πίεσε τον αντίπαλο και ισοφάρισε περίπου στο 23΄ με χαμηλό μακρινό σουτ του Βασίλη Ντουφεκιά, που έφτασε τα 6 γκολ στο τουρνουά.

Στην εκπνοή ο «Τσίτας»


Ένα περίπου λεπτό πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Κώστας Γιαννακόπουλος με ωραίο σουτ από θέση αριστερά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και έκανε την ολική ανατροπή, χαρίζοντας στην ομάδα του την νίκη.

Πανηγύρισαν έξαλλα
Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού οι παίχτες του Heaven Club πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους. Αντίθετα οι ποδοσφαιριστές του Friends Café δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως χάθηκε το ματς στο 40ο λεπτό.


Σκορ Ημιχρόνου: 0-1
Τελικό Σκορ: 2-1

Συνθέσεις Ομάδων

Heaven (Πάνος Κοντογιάννης): Φακίτσας, Καρβέλης, Ντουφεκιάς 1, Γιαννακόπουλος 1, Κουρλός(Σαΐτης)

Friends (Κώστας Ζαραβέλης): Λυρούδιας, Ζαραβέλης Κ. 1, Ζαραβέλης Χ., Καλύβας, Μπακαλίδης(Κολόκας)

Διαιτητές: Βασίλης Λάμπρου & Στέλιος Σώμαλης











Ρεπορτάζ : Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος