Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Η απονομή στους νικητές του Kasmir Cup


Μετά την ολοκλήρωση του συγκλονιστικού μεγάλου τελικού του 1ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup, ακολούθησε η απονομή των κυπέλλων στις 3 πρώτες ομάδες, καθώς και η επιβράβευση του πρώτου σκόρερ. Τις απονομές έκαναν οι ιδιοκτήτες του Kasmir Στέλιος Κατής και Κώστας Κοντοπάνος και ο υπεύθυνος της διοργάνωσης και συνεργάτης του “Evrytania Sport” Γιάννης Βονόρτας.

Πρώτος σκόρερ ο Νικολάου


Ο Νίκος Νικολάου των Ουράνιε αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, σκοράροντας 14 τέρματα. Δεύτερος έμεινε ο Άλεξ Μπακαλίδης των Friends που με τα 4 γκολ που πέτυχε στον μικρό τελικό είχε περάσει προσωρινά πρώτος. Τελικά έμεινε στα 13. Ο Νικολάου τιμήθηκε και του απονεμήθηκε ένα μετάλλιο.


Η απονομή στις ομάδες
Το κύπελλο της 3ης θέσης για την ομάδα του Friends παρέλαβε ο Δημήτρης Τσέκας, μαζί με τον Κώστα Ζαραβέλη (Ιδιοκτήτες της καφετέριας). Το κύπελλο του φιναλίστ για τους Ουράνιε παρέλαβε ο αρχηγός τους Κώστας Μπόνιας. Το κύπελλο των νικητών για την ομάδα του Heaven σήκωσε ψηλά υπό τις επευφημίες και το «όλε» των συμπαικτών του ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης. Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες των 3 πρώτων ομάδων. Τις απονομές των κυπέλλων έκανε ο κ. Κοντοπάνος.

Άνοιξαν σαμπάνια
Οι νικητές πανηγύρισαν τον τίτλο τους, ανοίγοντας σαμπάνια, που πρόσφεραν οι διοργανωτές. Ο αρχηγός και ιδιοκτήτης του Heaven Κώστας Γιαννακόπουλος, «κατέβρεξε» νικητές και αντιπάλους! Επίσης δημιουργήθηκε όμορφη ατμόσφαιρα με το άνοιγμα των κομφετί.



Γεύμα για τους δυο πρώτους
Παρά το μεγάλο χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από την συμμετοχή των ομάδων οι δυο πρώτες ομάδες Heaven και Ουράνιε κερδίζουν ένα γεύμα στο Kasmir. Το Friends και οι Πίου-Πίου κέρδισαν ένα μπουκάλι ποτό σε μπαρ του Καρπενησίου.

Περίπου 1500 ευρώ συνολικό κόστος
Να τονίσουμε πως το κόστος συμμετοχής ήταν ανά ποδοσφαιριστή 10 ευρώ. Το Ανεμολόγιο, που είχε μόλις 6 παίχτες πλήρωσε 60 ευρώ, ενώ το Friends, που είχε τους περισσότερους 14 πλήρωσε 140 ευρώ.
Συνολικά ήταν δηλωμένοι 153 ποδοσφαιριστές και το συνολικό ποσό αγγίζει τα 1530 ευρώ.
Τα παιχνίδια σφύριξαν ο Βασίλης Λάμπρου, ο Ηλίας Γαλάνης και ο Στέλιος Σώμαλης.












Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος