Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Μοϊκάνα-Never Fold 1-4

Πολύτιμη νίκη-πρόκριση πέτυχαν οι Never Fold. Επικράτησαν με σκορ 4-1 της Μοϊκάνας, βγάζοντας τους εκτός διοργάνωσης.
Ο αγώνας έγινε την Δευτέρα 16/7 και άρχισε στις 22:00. Με αυτόν ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική ημέρα του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Ήταν στα πλαίσια της 3ης (τελευταίας) αγωνιστικής του 1ου Ομίλου και είχε διπλό βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Οι Never Fold ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και παίζοντας έξυπνα πήραν την νίκη-πρόκριση, που τους οδηγεί στα προημιτελικά. Μετά το «στραπάτσο» της πρεμιέρας οι «κίτρινοι» συνήλθαν και πέτυχαν την δεύτερη τους νίκη. Ενδιάμεσα είχε νικήσει στα χαρτιά τα Μαύρα Πιστόλια και με 6 βαθμούς η ομάδα του Βασίλη Λιάγκου κατέκτησε την 2η θέση. Αντιμετωπίζει στους «8» το πρώτο του δεύτερου ομίλου Heaven Club.
 Οι «Άσε με μάνα σηκώνω μοϊκάνα» έπαιξαν ανορθόδοξα, παρά το γεγονός ότι είχαν την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Προσπαθούσαν να απειλήσουν με τα δυνατά σουτ από μακριά του Πάνου Ιωάννου και του Σπύρου Κολόκα. Οι «μοϊκανοί» ισοβάθμησαν στην 3η  θέση με τα Μαύρα Πιστόλια και έχοντας μια ισοπαλία και δυο ήττες γνώρισαν τον αποκλεισμό.

Αδύναμη στο γκολ
Η ομάδα της Μοϊκάνας παρουσίασε εμφανές επιθετικό πρόβλημα. Σε τρία παιχνίδια σκόραρε μόλις 5 φορές και κανένας παίχτης δεν έφτασε τα δυο γκολ. Πέντε ποδοσφαιριστές (Ζαλοκώστας Θ., Ιωάννου, Τσιτούρης, Τσιτσάνης και Μπάρλας είχαν από ένα τέρμα).

Ανίκητος ο Σκύπι


Πολύ καλή παρουσία είχε κάτω από τα γκολπόστ των Never Fold ο Μέγκντι Σκύπι, ο οποίος νικήθηκε μόνο μια φορά.

Έπαιξε και ο Κολόκας


Ο έμπειρος Σπύρος Κολόκας αγωνίστηκε για πρώτη φορά, μεταδίδοντας την εμπειρία και τις γνώσεις του στους συμπαίχτες του. Στον πάγκο της Μοϊκάνας κάθισε ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΚ Χαράλαμπος Τσιτούρης, βλέποντας τον γιό του Πάνο να αγωνίζεται.

Το «καθάρισε» ο Χ. Λιάγκος


Με δυο τέρματα του Χρήστου Λιάγκου και ένα του αδερφού του Πολυχρόνη Λιάγκου οι Never Fold προηγήθηκαν στο ημίχρονο με σκορ 3-1.

Ισοφάριση Τσιτούρη


Ο Πάνος Τσιτούρης σημείωσε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1.

Ένα ακόμη γκολ


Με ένα τέρμα του Πολυχρόνη Λιάγκου (Δεύτερο προσωπικό) οι «κίτρινοι» έφτασαν το σκορ στο 1-4, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό. Ο αρχηγός των Never Fold ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-3
Τελικό Σκορ: 2-4

Συνθέσεις Ομάδων

Μοϊκάνα (Σπύρος Κολόκας): Κεραμάρης, Ιωάννου, Κολόκας, Τσιτούρης 1, Μπάρλας(Ζαλοκώστας Θ., Τσιτσάνης, Ζαλοκώστας Γ.)

Never Fold (Βασίλης Λιάγκος): Σκύπι, Λιάγκος Β., Λιάγκος Π. 2, Λιάγκος Χ. 2, Μπακογεώργος(Αθανασιάς)

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης










Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος