Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Never Fold-Heaven 4-6

Αν και «ζορίστηκε» το καλύτερο Heaven Club πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά, επικρατώντας με 6-4 των Never Fold.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη 18/7, άρχισε στις 21:30. Ήταν ο δεύτερος προημιτελικός του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Είχε αρκετό ενδιαφέρον στην εξέλιξη του, καθώς οι ομάδες βρέθηκαν περίπου στο 30΄ ισόπαλες με 4-4.
Το Heaven (Αγωνίστηκε χωρίς Αναστασόπουλο), έχοντας μεγαλύτερη ποιότητα και περισσότερες λύσεις στην διάθεση του πήρε την πρόκριση, χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση. Οι «ροζ» ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια και θα μπορούσαν να είχαν επικρατήσει πολύ πιο εύκολα. Θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τον νικητή του αγώνα Friends-Barchelioma. Συνεχίζουν αήττητοι.
Οι Νever Fold ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί και πάλεψαν τον αγώνα. Κατάφεραν μάλιστα να ισοφαρίσουν από 1-4 σε 4-4. Οι «κίτρινοι» έμειναν εκτός διοργάνωσης με ψηλά κεφάλι, βρίσκοντας απέναντι τους ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά.

Τρία γκολ ο Καρβέλης


Παρότι αγωνίζεται στο 5Χ5 ως τελευταίος αμυντικός ο Μπάμπης Καρβέλης ήταν ο κορυφαίος του Heaven. Σκόραρε τρία γκολ, που ήταν και τα πρώτα του στην διοργάνωση. Δυο τέρματα σημείωσε ο Βασίλης Ντουφεκιάς και ένα ο Κώστας Γιαννακόπουλος.

Δυο τέρματα ο Σκύπι


Ο Μεγκντί Σκύπι αποχωρίστηκε το τέρμα στην επανάληψη και κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Βασίλης Λιάγκος. Πέτυχε δυο γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του. Από ένα τέρμα πέτυχε ο Γιώργος Μπακογεώργος και ο αρχηγός Πολυχρόνης Λιάγκος.
Ο Σκύπι σαν γκολκίπερ έκανε δυο ωραίες επεμβάσεις σε κεφαλιές του Γιαννακόπουλου.

Άνετο προβάδισμα


Με δυο γκολ του Μπάμπη Καρβέλη και ένα του Βασίλη Ντουφεκιά το Heaven προηγήθηκε με 0-3 και όλα έδειχναν ότι θα περνούσε χωρίς δυσκολίες.

Τραυματισμός Ντουφεκιά
Ο Βασίλης Ντουφεκιάς του Heaven τραυματίστηκε σε μια φάση του πρώτου μέρους, αλλά κατάφερε να συνεχίσει κανονικά.


Ισοφάρισαν οι Never Fold 


Κάνοντας την αντεπίθεση τους οι Never Fold ισοφάρισαν σε 4-4, έχοντας ένα σερί 3-0. Ξεχώρισε το πρώτο γκολ του Σκύπι, που απόφυγε ακόμη και τον Φακίτσα, σκοράροντας σε κενό τέρμα, ενώ ο Καρβέλης πέτυχε το πρώτο γκολ της διοργάνωσης με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Σαΐτη. Ο Πολυχρόνης Λιάγκος ισοφάρισε σε 4-4..

Εντυπωσιακό γκολ «Τσίτα»


Ο Βασίλης Ντουφεκιάς με σουτ σε κενό τέρμα αμέσως μετά την ισοφάριση πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το 4-5 αμέσως μετά την σέντρα για το 4-4!. Ο Κώστας Γιαννακόπουλος στο φινάλε πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ με μακρινό «κεραυνό» από πλάγια δεξιά.

Σκορ Ημιχρόνου: 0-3
Τελικό Σκορ: 3-6

Συνθέσεις Ομάδων

Never Fold (Βασίλης Λιάγκος): Σκύπι 2, Λιάγκος Β., Λιάγκος Χ., Λιάγκος Π. 1, Μπακογεώργος 1(Αθανασιάς)

Heaven (Πάνος Κοντογιάννης): Φακίτσας, Καρβέλης 3, Ντουφεκιάς 2, Κουρλός, Σαΐτης(Καρδαμπίκης, Γιαννακόπουλος 1,  Αθανασόπουλος, Κοντογιάννης)

Διαιτητές: Ηλίας Γαλάνης & Βασίλης Λάμπρου









Ρεπορτάζ : Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος