Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Red Pistols-Πίου-Πίου 1-2

Σε μεγάλο ντέρμπι και αγώνα, που κρίθηκε σε λεπτομέρειες οι Πίου-Πίου νίκησαν με 2-1 τους Red Pistols στο πιο «φτωχό» παραγωγικά παιχνίδι της διοργάνωσης.
Το ματς άρχισε στις 10 και ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Kasmir Cup. Ολοκληρώθηκε με αυτόν και η 3η αγωνιστική ημέρα του τουρνουά 5Χ5.
Οι Πίου-Πίου κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στα τελευταία 10 λεπτά και να πανηγυρίσουν την νίκη, που ισοδυναμεί με πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι η δεύτερη ομάδα του τουρνουά, μετά το Camelot, που έχει το απόλυτο νικών. Οι «κίτρινοι» έπαιξαν μάλιστα χωρίς το μεγάλο τους αστέρι Γιάννη Φλωράκη. Την τρίτη αγωνιστική κόντρα στο Heaven θα παίξουν για την πρωτιά, την οποία παίρνουν ακόμη και με ισοπαλία.
Οι Red Pistols του Βασίλη Φούκα (Αγωνίστηκε με επιτυχία στα μετόπισθεν) παρέμειναν χωρίς νίκη στην διοργάνωση. Προηγήθηκαν, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε την ισοπαλία. Είναι η πιο αδικημένη ομάδα του τουρνουά όσον αφορά τον μόλις 1 βαθμό συγκομιδής. Οι «κόκκινοι» θέλουν οπωσδήποτε νίκη με σημαντική διαφορά τερμάτων απέναντι στους Ήρθε ο Πίου, αλλά και ήττα του Heaven, για να προκριθούν στην ισοβαθμία.

Νέες εμφανίσεις
Με νέες όμορφες κιτρινόμαυρες εμφανίσεις (Προφανώς λόγω του ότι Φλωράκης-Αρβανίτης είναι υποστηρικτές της ΑΕΚ) αγωνίστηκαν οι Πίου-Πίου.


Τον σταματούσαν τα δοκάρια


Δυο δοκάρια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είχε ο αρχηγός των νικητών Πάνος Αρβανίτης, που φημίζεται για το πολύ δυνατό σουτ του.

«Υπηρεσιακοί» γκολκίπερ

 












Οι απουσίες των Γιάννη Στερόπουλου και Γιώργου Καλύβα έφεραν κάτω από γκολπόστ τον Γιάννη Ζαλοκώστα και τον Κοσμά Τσιαμάκη αντίστοιχα. Ο αρχηγός των Red Pistols πέρασε στην επίθεση, όταν το σκορ έγινε 1-2 και την θέση του πήρε ως πορτιέρο ο Γιώργος Μπουμπουρής. Απουσίες υπήρχαν και από τις δυο πλευρές.

«Λευκό» 20λεπτο
Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο ημίχρονο. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, με τους Πίου-Πίου να είναι ελαφρώς καλύτεροι.

1-0 ο Κορέντζελος


Οι Red Pistols προηγήθηκαν στην επανάληψη. «Δράστης» ήταν ο Γιώργος Κορέντζελος, ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Νίκου Ράικου από αριστερά.

«Άσος από το μανίκι» ο Τριανταφύλλου


Με δυο γκολ στην πρώτη του παρουσία με τους Πίου-Πίου ο Μάκης Τριανταφύλλου χάρισε στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη. Ο Τριανταφύλλου είναι ο προπονητής του Κολυμβητικού Ομίλου Καρπενησίου και έχει ποδοσφαιρικό δελτίο (χωρίς να αγωνίζεται) στον Απεραντιακό.

Σκορ Ημιχρόνου: 0-0
Τελικό Σκορ: 1-2

Συνθέσεις Ομάδων

Red Pistols (Βασίλης Φούκας): Ζαλοκώστας, Μπουμπουρής Γ., Μπουμπουρής Α., Ράικος, Λιάγκας(Κορέντζελος 1, Φούκας)

Πίου-Πίου (Πάνος Αρβανίτης): Τσιαμάκης, Οικονόμου, Αρβανίτης, Γραμματίκας, Ντότσικας(Τσιλιμέκης, Τριανταφύλλου 2)

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης











Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος