Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ήρθε ο Πίου-Red Pistols 1-9

Με το εκκωφαντικό 9-1 επικράτησαν άνετα στο ντέρμπι των ουραγών οι εντυπωσιακοί Red Pistols των Ήρθε ο Πίου.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16/7 με ώρα έναρξης τις 7. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Kasmir Cup και συγκεκριμένα για τον 2ο όμιλο.
Οι Red Pistols πραγματοποίησαν το καλύτερο τους παιχνίδι στο τουρνουά, φτάνοντας σε μια ευρεία νίκη. Οι «κόκκινοι» έφτασαν τους 4 βαθμούς, αλλά γνώρισαν τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά, ύστερα από την νίκη του Heaven επί του Πίου-Πίου. Είχαν ποικιλία αποτελεσμάτων (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 1 ήττα). Κληρώθηκαν σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και αυτό έπαιξε βασικό ρόλο στο να τεθούν νοκ-άουτ.
Οι Ήρθε ο Πίου αντίθετα έκαναν ένα αρκετά κακό ματς, γνωρίζοντας την συντριβή. Η νεανική ομάδα έκανε αρκετά αμυντικά λάθη και ήταν απρόσεκτη στην τελική προσπάθεια. Οι «μπλε» τερμάτισαν τελευταίοι, χωρίς κανέναν βαθμό. Απουσίαζε ο προπονητής Δημήτρης Κατσαδούρος, αλλά και ο Ταξιάρχης Γούλας.
 
Τα 3/4 της Μυρίκης
Στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές της Μυρίκης και συγκεκριμένα οι: Παχής, Ζαχαράκης, Ράπτης(Ήρθε ο Πίου), Γκορόγιας, Μπουμπουρής Γ., Μπουμπουρής Α., Λιάγκας (Red Pistols). Με τους Red Pistols αγωνίστηκε επίσης και ο προπονητής των «κόκκινων» Βασίλης Φούκας, ενώ αρχηγός τους ήταν επίσης ένας παίχτης της Μυρίκης, ο Γιάννης Ζαλοκώστας.

Coach ο Ζαλοκώστας


Οδηγίες έδινε για τους νικητές ο Γιάννης Ζαλοκώστας, που δεν αγωνίστηκε καθόλου. Αρκετό χρονικό διάστημα αγωνίστηκε ο Βασίλης Φούκας, προσθέτοντας εμπειρία. Απών ήταν ο Γιώργος Κορέντζελος.

Ποικιλία σκοραρίσματος


Εκτός από τον Φούκα και τον πορτιέρο Στερόπουλο όλοι οι παίχτες των νικητών βρήκαν δίχτυα. Δυο γκολ σημείωσαν οι: Γκορόγιας, Ράικος και Μπουμπουρής Α. Ένα τέρμα πέτυχαν οι: Λιάγκας και Μπουμπουρής Γ., ενώ αυτογκόλ πέτυχε ο Πάνος Ράπτης.

Άνετο προβάδισμα


Με τον Αποστόλη Μπουμπουρή να σκοράρει δυο φορές και τον Δημήτρη Γκορόγια να προσθέτει άλλο ένα τέρμα οι Red Pistols βρέθηκαν μπροστά στο ημίχρονο με 3-0.

Όμορφη μπάλα
Αποδίδοντας καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο οι «κόκκινοι» ξεδίπλωσαν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές και έφτασαν το σκορ στα εντυπωσιακά επίπεδα του 9-1.

Γκολ της τιμής ο Ζαχαράκης


Για τους Ήρθε ο Πίου ο Φώτης Ζαχαράκης μείωσε σε 1-8. Άτυχος στην τελική προσπάθεια ήταν ο Άγγελος Παχής, «βολίδα» του οποίου τράνταξε το αντίπαλο δοκάρι.

Σκορ Ημιχρόνου: 0-3
Τελικό Σκορ: 1-9

Συνθέσεις Ομάδων

Ήρθε ο Πίου (Αλέξανδρος Μπούρας): Κοντογιώργος, Μπούρας, Κρίντας, Ράπτης(Αυτογκόλ 1), Ζαχαράκης 1(Παχής)

Red Pistols (Βασίλης Φούκας): Στερόπουλος, Γκορόγιας 2, Μπουμπουρής Γ. 1, Μπουμπουρής Α. 2, Λιάγκας 1(Ράικος 2, Φούκας)

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου











Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος