Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Είθισται-Status 1-2

Το 2 στα 2 έκανε η ομάδα του Status. Επικράτησε με σκορ 2-1 του Είθισται σε αγώνα, που κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα όσον αφορά το σκοράρισμα.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/7 και άρχισε στις 7. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Kasmir Cup και συγκεκριμένα για τον 3ο όμιλο. Αναμετρήθηκαν οι δυο κερδισμένοι της πρεμιέρας.
Το Status, χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση έφτασε με πρωταγωνιστή ξανά τον Κώστα Αρκουμάνη στην δεύτερη νίκη του. Θα πρέπει να γίνουν τα αδύνατα-δυνατά, για να χάσει την πρόκριση στην 8αδα. Η ομάδα του Κώστα Αλαφροπάτη θέλει έστω έναν βαθμό την Τρίτη απέναντι στην Barchelioma, για να πάρει ακόμη και την πρώτη θέση.
Το Είθισται του Αντώνη Ζαχαρόπουλου έπαιξε ξανά με πάθος, στηριζόμενο στον ενθουσιασμό των 15-16χρονων ποδοσφαιριστών του. Παραμένει στο κυνήγι της πρόκρισης και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο Ανεμολόγιο την 3η αγωνιστική. Οι «πράσινοι» χρησιμοποίησαν συνολικά 10 ποδοσφαιριστές, ενώ ο αντίπαλος τους 9, εκ των οποίων δυο τερματοφύλακες.

Νέες εμφανίσεις του Status
Οι νικητές αγωνίστηκαν με νέες εμφανίσεις (μπλε-άσπρου) χρώματος.

Είχε και Ανδρεάκη


Με το Status αγωνίστηκε ο πολύπειρος Άκης Ανδρεάκης, ο οποίος λαμβάνει μέρος αυτές τις ημέρες και σε άλλο τουρνουά 5Χ5, το οποίο γίνεται στην Λάρισα.

«Κουλούρια»
Σε ένα δυνατό, κακό και νευρικό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο Είθισται και Status έμειναν στο «λευκό» 0-0. Η 4η αγωνιστική ημέρα του τουρνουά ξεκίνησε, όπως τελείωσε η 3η.

«Διπλός» ο Αρκουμάνης


Τις επιθετικές λύσεις για του Status έδωσε και σε αυτόν τον αγώνα ο Κώστας Αρκουμάνης. Ο 24χρονος σκόραρε και τα δυο νικητήρια γκολ. Στο πρώτο από αυτά δέχτηκε την εξαιρετική πάσα του Κώστα Σταμούλη. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν βελτιωμένο και οι νικητές προηγήθηκαν με 0-2, παίρνοντας διαφορά ασφαλείας για την νίκη τους.

Μείωση από Φούκα


Ο 16χρονος Αποστόλης Φούκας ευνοήθηκε από τις κόντρες και από κοντά μείωσε για το τελικό 1-2, με τους «πράσινους» να μην μπορούν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Τραυματίας ο «Πελέ» 


Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το γήπεδο ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος του Status στην πρώτη του εμφάνιση στο τουρνουά.

Σκορ Ημιχρόνου: 0-0
Τελικό Σκορ: 1-2

Συνθέσεις Ομάδων

Είθισται (Αντώνης Ζαχαρόπουλος): Λαθύρης, Ζαχαρόπουλος, Χρυσαφόπουλος, Φούκας 1, Τσιλίκας(Αντωνίου, Κοτρώνης, Τσάκνης, Σιταράς, Στόκας)

Status (Κώστας Αλαφροπάτης): Δόσης Β., Ανδρεάκης, Γενιτσαρόπουλος Κ., Γενιτσαρόπουλος Χ., Αρκουμάνης 2(Σταμούλης, Γενιτσαρόπουλος Α., Αλαφροπάτης, Δόσης Α.)

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης










Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος