Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Status-Barchelioma 7-2

Επιβλητική νίκη σημείωσε το Status. Νίκησε εύκολα με σκορ 7-2 την Barchelioma, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση σε όλη την διάρκεια του 40λεπτου.
Το ματς διεξήχθη την Τρίτη 17 Ιουλίου και άρχισε στις 19:00. Ήταν στα πλαίσια της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Kasmir Cup.
Το Status επέβαλλε από την αρχή τον ρυθμό του, φτάνοντας σε μια πολύ εύκολη νίκη. Ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έκανε το 3Χ3, πετυχαίνοντας όμορφα τέρματα. Οι «μπλε» κατέλαβαν την πρώτη θέση του ομίλου και στα προημιτελικά κοντράρονται με τους Ουράνιε.
Η Barchelioma πραγματοποίησε μια άσχημη εμφάνιση, η οποία ήταν η χειρότερη της στο τουρνουά. Βρήκε απέναντι της έναν πολύ καλό Βασίλη Δόση. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο φινάλε και να περιορίσει την έκταση της ήττας. Οι «κίτρινοι» έμειναν νοκ-άουτ στην τριπλή ισοβαθμία με το Είθισται και το Ανεμολόγιο, τερματίζοντας 4οι Τερματοφύλακας για την ομάδα του Κώστα Λελούδη ήταν ο Μιχάλης Ράπτης.

Ισοτερμία 


Από δυο γκολ πέτυχαν για τους νικητές ο Άκης Ανδρεάκης και ο Κώστας Γενιτσαρόπουλος. Ένα τέρμα σημείωσαν ο Κώστας Σταμούλης, ο Κώστας Αρκουμάνης και ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος.

«Έσπασε» τα δοκάρια 


Ούτε 1, ούτε 2, αλλά 4 συνολικά δοκάρια είχε ο Κώστας Σταμούλης. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Status πέτυχε ένα τέρμα, ενώ είχε ένα όμορφο ανάποδο ψαλίδι, το οποίο κατέληξε άουτ.

Άνετο 3-0


Με δυο τέρματα του Κώστα Γενιτσαρόπουλου και ένα του Άκη Ανδρεάκη το Status προηγήθηκε με 3-0. Ο Γενιτσαρόπουλος σκόραρε μάλιστα ένα εξαιρετικό γκολ με δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, ενώ ένα όμορφο γκολ με ψηλοκρεμαστή λόμπα πρόσθεσε στην επανάληψη ο Άκης Ανδρεάκης.

Εντυπωσιακή εμφάνιση
Οι «μπλε» έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο και βρέθηκαν προηγούμενοι ακόμη και με 7-0!. Οι «κίτρινοι» παρουσίασαν σημάδια αποσύνθεσης.

Απλά μείωσε


Η Barchelioma κατάφερε στο τέλος να μειώσει σε 7-2 με τέρματα του Χάρη Κουτσουπιά (Από εξαιρετική ασίστ του Σπύρου Ξαγάρα) και του Γιάννη Δαράβαλη.

Σκορ Ημιχρόνου: 3-0
Τελικό Σκορ: 7-2

Συνθέσεις Ομάδων

Status (Κώστας Αλαφροπάτης): Δόσης Β., Αρκουμάνης 1, Σταμούλης 1, Γενιτσαρόπουλος Κ. 2, Ανδρεάκης 2(Γενιτσαρόπουλος Χ. 1, Ζήκας, Αλαφροπάτης)

Barchelioma (Κώστας Λελούδης): Ράπτης, Ζαχαρόπουλος, Ξαγάρας, Κατσαρής, Κουτσουπιάς 1(Μισύρης, Δαράβαλης 1)

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης










Ρεπορτάζ : Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος