Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

16…και συνεχίζει η Παλαιοκατούνα 2010


Σε πρωταθλήτρια των μεταγραφών αναδεικνύεται η «νεοφώτιστη» Παλαιοκατούνα. Η Αναγέννηση ενέταξε στο ρόστερ της άλλους τρεις ποδοσφαιριστές. Οι μεταγραφές της έφτασαν τις 16 στο σύνολο.
Ο τερματοφύλακας Γιάννης Αρχοντής αποκτήθηκε από την Ποταμιά και είναι ο δεύτερος γκολκίπερ, που μεταγράφεται από την ίδια ομάδα μετά τον Κώστα Χειλά. Είχε πέρυσι δυο συμμετοχές στις πρώτες αγωνιστικές, ενώ πριν το Μεγάλο Χωριό υπερασπιζόταν την εστία της Φθιωτικής Βίτωλης.
Δυο νεαροί ποδοσφαιριστές, που καλύπτουν θέσεις κάτω των 16 ετών μεταγράφηκαν από τον Άγιο Προκόπιο. Πρόκειται για τα αδέρφια Παναγιώτη& Κώστα Λαθύρη, που είναι αμφότεροι 16 ετών. Ο Παναγιώτης Λαθύρης είχε πετύχει μάλιστα ένα γκολ στο ντεμπούτο του, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα με τον Απεραντιακό, ενώ ο αδερφός του Κώστας είχε μόλις δυο συμμετοχές.

Χορεύει την Κυριακή
Η Α.Ε. Αναγέννησης Παλαιοκατούνας 2010 θα πραγματοποιήσει στο χωριό, που εδρεύει την Κυριακή 12 Αυγούστου την καλοκαιρινή της εκδήλωση. Τα ονόματα, που θα διασκεδάσουν το κοινό είναι οι: Κώστας Αριστόπουλος, Γιάννης Νταβέλης, Θανάσης Βαρσαμάς και Βάσω Αθανάσακη.

Τα στατιστικά τους της περασμένη σαιζόν


Γιάννης Αρχοντής(Τερματοφύλακας, 30 ετών)
Περίοδος
Ομάδα
Κατ.
Συμμ.
2011-2012
Ποταμιά
Α΄ ΕΠΣΕ
2


Κώστας Λαθύρης(Μέσος, 16 ετών)
Περίοδος
Ομάδα
Κατ.
Συμμ.
Γκολ
2011-2012
Άγιος Προκόπιος
Α΄ ΕΠΣΕ
2
0


Παναγιώτης Λαθύρης(Επιθετικός, 16 ετών)
Περίοδος
Ομάδα
Κατ.
Συμμ.
Γκολ
2011-2012
Άγιος Προκόπιος
Α΄ ΕΠΣΕ
7
1