Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΑΠΣ Καρπενήσι 2002-Ακαδημία Σερπάνου 5-6

Φιλική αναμέτρηση Ακαδημιών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/8 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Η Ακαδημία Καρπενήσι 2002 του Δημήτρη Αντωνίου αγωνίστηκε με την Ακαδημία Football Manager του Θανάση Σερπάνου. Οι Φθιωτοί κατέκτησαν την φιλική νίκη με σκορ 6-5.
Η αναμέτρηση διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 10.30 το πρωί. Είχε διάρκεια 60 λεπτών (2 30λεπτα) και αγωνίστηκαν παιδιά ηλικιακής κατηγορίας projunior γεννημένα το 2002-3.
Έγινε ένα χορταστικό από πλευράς θεάματος παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να σκοράρουν συνολικά 11 τέρματα. Οι νεαροί παίκτες του Καρπενησίου έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία απέναντι στους πιο έτοιμους και δουλεμένους παίκτες του Θανάση Σερπάνου. Παράλληλα συσφίχτηκαν οι σχέσεις των δυο Ακαδημιών και είναι πιθανό να δοθεί και φιλική αναμέτρηση στην Λαμία.

Οι σκόρερ των νικητών
Για την Ακαδημία του Θανάση Σερπάνου 3 τέρματα και χατ-τρικ πέτυχε ο Μάμαλης, 2 γκολ ο Τσαούσης και το άλλο ένα τέρμα των νικητών σημείωσε ο Μπαγινέτας.

Από 1 γκολ
5 νεαροί παίκτες της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 σκόραραν από 1 τέρματα. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Τόλη, Νίκο Τόλη, Στάθη Μπουμπουρή, Παναγιώτη Χρυσικό και Αχιλλέα Καβαλάρη.

«Κοούτσαρε» ο Σερπάνος


Ο ιδιοκτήτης της ακαδημίας Θανάσης Σερπάνος καθοδήγησε την ομάδα της Ακαδημίας του, καθώς από την Κυριακή βράδυ βρίσκεται στο Καρπενήσι.

Έπαιξε και ο Καβαλάρης


Με την Ακαδημία του Καρπενησίου αγωνίστηκε και ο νεαρός Ευρυτάνας άσος του Ολυμπιακού Αχιλλέας Καβαλάρης. Παρών στο γήπεδο ήταν και ο πατέρας του Δημήτρης, όπως και ο ιδιοκτήτης του Hotel Dryas, στο οποίο διαμένει η Φθιωτική Ακαδημία Γιάννης Κελεσίδης. Ενώ το φιλικό παρακολούθησε και ο τεχνικός του Αιόλου Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, καθώς στην Ακαδημία αγωνίζεται ο γιός του Νάσος.

Ανανέωσαν το ραντεβού
Οι δυο Ακαδημίες θα αγωνιστούν εκ νέου σε φιλική αναμέτρηση αύριο Τετάρτη 22/8 στις 10.30 στο αθλητικό κέντρο.

Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία ΑΠΣ Καρπενήσι 2002 (Δημήτρης Αντωνίου): Καραμπάς Π., Νικοπολίδης, Χρυσικός, Τριανταφυλλόπουλος, Μπίκας Π., Ζαχαράκης, Μπίκας Β , Μπίκας Κ., Μπουμπουρής, Πεταρούδας, Τόλης Α., Τόλης Ν.,, Κελεσίδης Γ., Κελεσίδης Κ., Καραμπάς Ε., Καβαλάρης

Ακαδημία Football Manager Θανάση Σερπάνου (Θανάσης Σερπάνος) : Μπαμπαλής, Γιαννακάκος, Διώτης, Μάμαλης, Νταφλούκας, Ταφιλάϊ, Κοπάνης, Φάλκος, Τσαούσης, Μπαγινέτας,  Τερτίγκας, Μαραζιάρης, Κεκετσίδης,Τσιορτός



















Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος